Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați linte cu cârnați și Bietă Elvețiană. Această rețetă face 2 porții cu 711 calorii, 55g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru $2.64 pe portie, această rețetă acoperă 64% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Dacă aveți rozmarin, căței de usturoi, linte și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este uimitor. Încercați Chard elvețian cu linte și brânză Feta, Linte Curry Cu Cartofi Dulci Și Bietă Elvețiană, și Frittata elvețiană și cârnați pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Saut cârnați de la saut în tigaie mare, adâncă, antiaderentă, la foc mediu-mare, până când este gătită, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Scurgeți orice exces de grăsime din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Se adauga morcovul, ceapa si usturoiul in tigaie; saut pana cand legumele incep sa se inmoaie, aproximativ 5 minute. Se amestecă linte, frunze de dafin, semințe de fenicul și rozmarin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De Fenicul
Legume
Frunze De Dafin
Rozmarin
Linte
Morcov
Usturoi
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Adăugați 2 1/2 căni de apă și aduceți la fierbere. Reduceți căldura la mediu-scăzut, acoperiți și fierbeți până când lintea este aproape fragedă, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linte
Apă
5
Așezați smog elvețian deasupra lintei; acoperiți și gătiți până când lintea este fragedă și smogul este ofilit și fraged, adăugând mai multă apă dacă amestecul este uscat, aproximativ 7 minute. Se amestecă pentru a se amesteca. Se condimentează cu sare și piper. Aruncați frunza de dafin.