Linte cu Chorizo
Lintea cu Chorizo este o fără gluten felul principal. Pentru $1.78 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 5 porții cu 557 calorii, 26g de proteine, și 47G de grăsime fiecare. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Un amestec de ceapă, coriandru, smântână și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma chimenul, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este bun. Încercați Chorizo picant cu linte și sfeclă roșie, Lintea și legumele lui Cheat orez brun Biryani(ft . Orez SunRice Și Linte) + Un Cadou, și Ingredientul Secret (Chorizo): Chorizo-midii aburite și scoici cu fasole albă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Clătiți lintea; se pune în oală mare.
Se toarnă suficientă apă în oală pentru a acoperi lintea cu 2 inci; adăugați cubul de bulion de pui în oală. Aduceți la foc mic; gatiti pana cand lintea este doar frageda, aproximativ 20 de minute.
În timp ce lintea se gătește, încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare. Gatiti chorizo pana se rumeneste, 10-15 minute.
Scoateți din tigaie. În aceeași tigaie, prăjiți ușor slănina până este gătită, dar încă moale, aproximativ 5 minute.
Îndepărtați slănina, lăsând picături în tigaie. Se toacă slănina.
Gatiti Rosia, tomatillo, ceapa si usturoiul in grasimea de bacon pana se inmoaie, aproximativ 5 minute. Se amestecă apa și coriandrul; transferați amestecul într-un blender. Țineți apăsat capacul blenderului cu un prosop de bucătărie pliat și porniți cu grijă blenderul, folosind câteva impulsuri rapide pentru a face amestecul să se miște înainte de a-l lăsa pe piure până se omogenizează.
Se amestecă legumele în piure, chorizo gătit, slănină gătită și chimen în linte și apă de gătit. Se amestecă la foc mediu până se încălzește, aproximativ 5 minute.
Serviți în boluri; acoperiți fiecare castron cu o linguriță de brânză cotija și o păpușă de smântână.