Linguine cu sos de scoică albă
Linguine cu sos de scoică albă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 449 calorii, 13g de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 96 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de unt, sare și piper, pătrunjel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 26 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este bun. Încercați Linguine cu sos de scoică albă, Linguine cu sos de scoică albă, și Linguine în sos de scoică albă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă sărată. Gatiti linguine până la 2 minute scurt de aldente, aproximativ 8 minute, sau ca eticheta pachetului direcționează.
În timp ce pastele se gătesc, încălziți uleiul de măsline și untul într-o tigaie mare la foc mediu-mare până când untul se topește.
Adăugați hamsii, usturoiul și ardeiul roșu zdrobit, dacă doriți, și gătiți, amestecând, până când hamsiile se topesc, aproximativ 1 minut.
Adăugați coaja și sucul de lămâie, oregano, vin, jumătate de pătrunjel și suc de scoici. Se aduce la fierbere și se fierbe până se îngroașă, amestecând ocazional, aproximativ 7 minute.
Adăugați scoici; se amestecă timp de 1 minut.
Rezervați 1 cană de apă de gătit pentru paste.
Scurgeți pastele și adăugați-le în tigaie împreună cu pătrunjelul rămas, aruncând până când pastele au absorbit cea mai mare parte a sosului, 2 până la 3 minute.
Serviți imediat. (Dacă sosul este prea gros, adăugați un strop de apă de gătit pentru paste și aruncați.)