Linguine cu sos de fructe de mare
Linguine cu sos de fructe de mare ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 34G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 423 calorii. Această rețetă servește 12. Pentru $3.53 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. Dacă aveți la îndemână inele, calmar pentru copii, cocoloașe-spălate și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți De Zahăr Rafinat Din Grâu Integral Fără Zahăr ca desert. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 78%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Linguine cu sos de fructe de mare, Fructe De Mare Linguine, și Fructe De Mare Linguine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pureați roșiile de prune italiene într-un robot de bucătărie sau blender. Strecurați-le printr-o sită fină așezată peste un castron mare; aruncați semințele de roșii.
Într-o caserolă mare din fontă emailată, încălziți uleiul de măsline extravirgin până la sclipire.
Adăugați usturoiul zdrobit și gătiți la foc moderat până când este parfumat, aproximativ 30 de secunde.
Adăugați roșiile curățate, sucul de scoici, cimbru, busuioc și zahăr. Se condimentează cu sare și piper și se aduce la fierbere. Gatiti la foc moderat pana cand se reduce cu o treime, aproximativ 45 de minute.
Adăugați calmarul și gătiți la foc mic până când este foarte fraged, cu aproximativ 45 de minute mai mult.
Într-o oală mare cu apă sărată clocotită, gătiți linguina până la al dente.
Scurgeți bine pastele și readuceți-le în oală.
Adăugați midiile și cocoșii în sosul de roșii, acoperiți și gătiți sosul la foc moderat până când majoritatea cojilor s-au deschis, 3 până la 5 minute.
Adăugați creveții și gătiți până când sunt roz și fermi, cu aproximativ 2 minute mai mult. Aruncați orice midii și cocole nedeschise.
Se toarnă sosul de roșii-fructe de mare peste pastele fierte și se aruncă la foc mare timp de 2 minute.
Transferați pastele și sosul într-un castron mare încălzit, presărați piper roșu zdrobit și serviți.
Faceți înainte: sosul de roșii-fructe de mare poate fi preparat până la Pasul 2 și refrigerat peste noapte. Aduceți la foc mic înainte de a continua.
Recomandarea vinului: un alb ușor, strălucitor, cu aciditate ascuțită, va indica crustaceele și un indiciu de ardei roșu în acest fel de mâncare. Încercați un Gavi, cum ar fi Coppo La Rocca din 1999 sau superba etichetă albă La Scolca din 1999.