Linguine cu somon și mărar
Linguina cu somon și mărar ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 17g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 427 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 2,53 USD pe porție. Dacă aveți la îndemână coajă de lămâie, roșii cherry, lapte și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma laptele, puteți urma acest fel principal cu Calea Lactee Brownie Bites ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Tomate Uscate La Soare Mărar Linguine, Linguine Fine cu dovlecei, busuioc și mărar, și Burgeri somon cu mărar și Old Bay (și de a câștiga în valoare de un an de somon sălbatic prins!).
Instrucțiuni
Gătiti pastele în apă sărată clocotită conform instrucțiunilor pachetului. Cu două minute înainte ca pastele să fie al dente, adăugați sparanghel. Gatiti 2 minute sau pana cand sparanghelul este crocant-fraged; scurgeți.
Se transferă într-un bol de servire, se lasă deoparte și se menține cald.
Combinați laptele și crema de brânză într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu; gatiti 10 minute sau pana se topeste si se omogenizeaza, amestecand des. Se amestecă mărarul și restul de 4 ingrediente.
Scoateți din căldură. Amestecați amestecul de brânză în paste, aruncând pentru a acoperi.
Cazul vinului: Carlos Kainz deține și administrează Dulces Latin Bistro din Seattle, Washington, împreună cu soția sa, bucătarul Julie Guerrero. "Aromele clare ale Redbank Sunday Morning Pinot Gris ($1
completează citricele și ingredientele din plante din această rețetă. Somonul s-ar putea potrivi și cu vinul roșu, dar este alb pentru mine în această rețetă."