Linguine cu Broccoli rabe, Pancetta și nuci de pin
Linguine cu Broccoli rabe, Pancetta și nuci de pin ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. Această rețetă fără lactate servește 4 și costă $2.72 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 20g de proteine, 29G de grăsime, și un total de 613 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână fulgi de ardei roșu, sare, nuci de pin și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 75%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Pappardelle cu Pancetta, Broccoli Rabe și nuci de pin, Paste cu Pancetta, Broccoli sau Broccoli rabe și nuci de pin, și Broccoli Rabe Cu Nuci De Pin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Prăjiți nucile de pin la cuptor până se rumenesc, aproximativ 8 minute.
Într-o tigaie mare, gătiți pancetta cu uleiul la foc moderat până când începeți să crocanți.
Adăugați fulgii de usturoi și ardei roșu și gătiți, amestecând, timp de 1 minut.
Într-o oală mare cu apă clocotită, sărată, gătiți broccoli rabe până aproape gata, aproximativ 3 minute.
Adăugați broccoli rabe în tigaie împreună cu sarea și gătiți, amestecând, timp de 2 minute.
Într-o oală mare cu apă clocotită, sărată, gătiți linguina până când tocmai ați terminat, aproximativ 12 minute.
Scurgeți și aruncați cu broccoli rabe și nuci de pin.
Recomandarea vinului: un vin alb crocant este cea mai bună idee pentru acest fel de mâncare, deoarece va tăia sarea cărnii și bogăția nucilor. Alegeți un vin pe bază de chenin-blanc din Valea Loarei din Franța, cum ar fi un Savennires sau Anjou. Asigurați-vă că este uscat (nu demi-sec).