Linguine cu anghinare caramelizată și Prosciutto ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 4.52 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 724 calorii, 26g de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Mergeți la magazin și ridicați anghinare pentru copii, sare și piper, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Linguine cu anghinare și lămâie, Linguine Cu Anghinare Și Praz, și Linguine Cu Crab Și Anghinare.
Instrucțiuni
1
Într-un blender, rotiți cățelul de usturoi până se toacă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuișoare întregi De Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Adăugați jumătate de cuburi de pâine și pulsați până se formează firimituri grosiere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuburi De Pâine
3
Se toarnă pe o farfurie; repetați cu cuburile de pâine rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuburi De Pâine
4
Se toarnă 1/2 lingură de ulei într-o tigaie de 10 până la 12 inci la foc mediu-mare. Când este fierbinte, adăugați firimituri; amestecați des, scăzând căldura dacă firimiturile amenință să ardă, până când sunt crocante și aurii, 10 până la 15 minute. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Puneți untul și restul de 1 1/2 linguri de ulei într - o tigaie de 10 până la 12 inci (cu laturile de cel puțin 2 inci înălțime) la foc mediu-mic. Când untul este topit, adăugați praz, sare și piper și amestecați ocazional până când prazul este foarte moale și începe să se rumenească, 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Piper
Praz
Sare
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Adăugați anghinare, 3/4 cană bulion de pui și sucul de lămâie; creșteți căldura la mediu și aduceți la foc mic. Acoperiți; gatiti pana cand anghinarea este frageda cand este perforata, aproximativ 10 minute. Descoperiți și gătiți până când lichidul este evaporat și amestecul începe să se rumenească, cu 5 până la 10 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De Pui
Suc De Lămâie
Anghinare
7
Se amestecă în vin, răzuire partea de jos a tigaie pentru a elibera biți rumenite. Gatiti pana cand lichidul este aproape evaporat, aproximativ 1 minut. Se amestecă 1/4 cană bulion; dacă amestecul pare prea uscat, mai adăugați puțin bulion.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion
Vin
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
8
Între timp, într - o tigaie de 5 până la 6 litri la foc mare, aduceți aproximativ 2 litri de apă la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
9
Adăugați linguine și gătiți, amestecând până se înmoaie pentru a mușca, 9 până la 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Prune, Tăiate în Bucăți De 1 Inch
10
Scurgeți și amestecați în amestecul de anghinare împreună cu prosciutto, pătrunjel și pesmet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet
Prosciutto
Anghinare
Pătrunjel
1
Tăiați tulpina de la baza anghinarei, folosind un cuțit ascuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Anghinare
Baza
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit
2
Cojiți înapoi și rupeți frunzele în jurul bazei anghinarei până ajungeți la stratul fraged de frunze care sunt galbene în partea de jos și verzi în partea de sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Anghinare
Baza
3
Tăiați treimea superioară a frunzelor rămase (partea verde). Cu un cuțit ascuțit, tăiați tot materialul fibros verde rămas din jurul bazei anghinarei.