Limoncello macerat căpșuni cu Mascarpone și fistic
Limoncello macerat căpșuni cu Mascarpone și fistic este un fără gluten și vegetarian băutură. O porție conține 632 calorii, 8g de proteine, și 50g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 2,73 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați smântână grea, mascarpone, limoncello și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Căpșuni macerate cu frișcă Mascarpone, Portocale macerate cu curmale și fistic, și Boabe macerate cu cremă Mascarpone pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Combinați căpșunile, zahărul și limoncello într-un bol mediu și lăsați macerat timp de 30 de minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bețișoare De Covrigi
Limoncello
Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
3
Combinați mascarpona, semințele de fasole de vanilie și smântâna grea într-un bol mare și bateți până când sunt ușoare și pufoase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
Mascarpone
1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-o
4
Împărțiți crema între 4 boluri sau cupe, acoperiți cu unele fructe de pădure și sucuri și presărați cu fistic.