Lime Cream-Plăcintă Cu Mure
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Lime Cream-Blackberry Pie. Această rețetă face 12 porții cu 339 calorii, 4G de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru 94 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. Dacă aveți la îndemână suc de lămâie, gelatină pudră, lapte condensat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Plăcintă Proaspătă De Mure, Macadamia Key Lime Pie, și Cupcakes cu brânză de catifea albastră, caș de mure și cremă de lămâie de mure.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Într-un castron, combinați firimiturile, zahărul și untul. Apăsați amestecul peste partea de jos și în sus pe partea laterală a unei plăci de sticlă de 9 inci.
Coaceți crusta timp de 15 minute; lasa sa se raceasca.
Într-o cratiță, fierbeți murele, amestecând pentru a preveni arderea, 10 minute. Se amestecă zahărul și se gătește până când amestecul este gros și jammy, 40 de minute.
Se transferă într-un castron și se lasă să se răcească.
Într-un vas termorezistent, presărați gelatina peste apa fierbinte; lăsați să stea până se înmoaie, 10 minute. Într-un castron, folosind un mixer electric, bateți laptele condensat, smântâna, coaja de tei, sucul de lămâie și gelatina până se formează vârfuri moi.
Întindeți dulceața de mure răcită peste crustă; se acoperă cu crema de var și se dă la frigider cel puțin 4 ore, până când este fermă.