Lime Cream-Plăcintă Cu Mure

Lime Cream-Plăcintă Cu Mure
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Lime Cream-Blackberry Pie. Această rețetă face 12 porții cu 339 calorii, 4G de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru 94 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. Dacă aveți la îndemână suc de lămâie, gelatină pudră, lapte condensat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Plăcintă Proaspătă De Mure, Macadamia Key Lime Pie, și Cupcakes cu brânză de catifea albastră, caș de mure și cremă de lămâie de mure.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Într-un castron, combinați firimiturile, zahărul și untul. Apăsați amestecul peste partea de jos și în sus pe partea laterală a unei plăci de sticlă de 9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Coaceți crusta timp de 15 minute; lasa sa se raceasca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Într-o cratiță, fierbeți murele, amestecând pentru a preveni arderea, 10 minute. Se amestecă zahărul și se gătește până când amestecul este gros și jammy, 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MureMure
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
5
Se transferă într-un castron și se lasă să se răcească.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Într-un vas termorezistent, presărați gelatina peste apa fierbinte; lăsați să stea până se înmoaie, 10 minute. Într-un castron, folosind un mixer electric, bateți laptele condensat, smântâna, coaja de tei, sucul de lămâie și gelatina până se formează vârfuri moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Condensat îndulcitLapte Condensat îndulcit
Suc De LămâieSuc De Lămâie
2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal
GelatinăGelatină
CremăCremă
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
7
Întindeți dulceața de mure răcită peste crustă; se acoperă cu crema de var și se dă la frigider cel puțin 4 ore, până când este fermă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gem De MureGem De Mure
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
CremăCremă
VarVar
8
Servește.
DificultateExpert
Gata În1 h, 35 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista