Limbă foarte crocantă cu pastă de fasole Chili și boabe de piper Sichuan

Limba foarte crocantă cu pastă de fasole Chili și boabe de piper Sichuan ar putea fi doar American rețeta pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 33g de proteine, 51G de grăsime, și un total de 648 calorii. Pentru $ 4.04 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 36 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați bulion de pui stoc, pastă de fasole chili Sichuan, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma carnea de porc, puteți urma acest fel principal cu Cataramă De Afine ca desert. Câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Este perfect pentru Super Bowl. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și דל פחמימות, dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este uimitor. Încercați Prăjituri de orez cu pastă de Chili, fasole neagră fermentată și boabe de piper Sichuan, Latkes cu boabe de piper Sichuan, și Se amestecă puiul cu boabe de piper Sichuan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați limba(limbile) într-o oală și acoperiți cu apă sau stoc. Se aduce la fierbere, se reduce la foc mic, apoi se acoperă și se gătește până se înmoaie, aproximativ trei ore, adăugând lichid suplimentar, după cum este necesar.
Lăsați limba să se răcească, apoi scoateți limba din stoc și puneți stocul deoparte pentru o altă utilizare.
Când limba este suficient de rece pentru a fi manipulată, îndepărtați membrana exterioară de pe limbă și aruncați-o.
Tăiați limba în felii puțin mai groase de 1/4 inch.
Adăugați un ulei de 1/4 cană în tigaie și puneți-l la foc mediu până când strălucește. Lucrând în loturi, adăugați feliile de limbă și gătiți până se rumenesc și crocante pe o parte, aproximativ 3 minute. Flip și maro pe cealaltă parte, încă 3 minute. (Reduceți căldura dacă limba sau uleiul fumează excesiv). Ca felii de limbă maro, transferați pe o farfurie căptușită cu prosoape de hârtie.
Încălziți uleiul de lingură rămas într-un set de wok la foc mediu mic până la sclipire.
Adăugați chilis, scallions și boabe de piper Sichuan și amestecați până când sunt aromate, 20 până la 30 de secunde.
Adăugați feliile de limbă în wok.
Adăugați pasta de fasole chili și amestecați energic pentru a acoperi limba, cu aproximativ 20 de secunde mai mult.
Adăugați vinul de orez și sosul de soia.
Se adaugă sare după gust, aproximativ 1/2 linguriță. Continuați să amestecați limba în wok pentru a distribui uniform condimentele.
Se ia de pe foc, se amestecă uleiul(uleiurile) și se servește imediat.