Lillet Bezele
Lillet Marshmallows este un fără gluten și fără lactate hor d ' oeuvre. Această rețetă face 64 de porții cu 39 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru 13 cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați sirop de porumb, zahăr, apă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 75 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 6%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Piersici în Lillet, Lillet din Vale, și Fizzy gin și Lillet Punch pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Ungeți ușor o tigaie pătrată de 8 inci.
Presărați gelatina peste 1/2 cană de Lillet în vasul mixerului și lăsați să se înmoaie în timp ce faceți sirop
Se amestecă împreună zahărul, siropul de porumb, apa, un vârf de sare și restul de 1/4 cană de Lillet într-o cratiță mică și grea. Se fierbe la foc mediu, fără a se agita, până când termometrul înregistrează 238 până la 240 F.
Cu mixer la viteză mică, se toarnă sirop fierbinte în amestec de gelatină într-un flux lent în jos partea de castron. Creșteți viteza la mare și bateți până când este foarte gros și amestecul formează o panglică groasă atunci când bătătorul este ridicat, 11 până la 13 minute.
Răzuiți marshmallow în tava de copt (va fi foarte lipicioasă) și deasupra netedă cu o spatulă ușor unsă.
Lăsați să stea, neacoperit, la temperatura camerei până când suprafața nu mai este lipicioasă și puteți trage ușor marshmallow departe de părțile laterale ale tigaiei cu vârful degetelor, 2 până la 3 ore.
Folosind o sită, praf o placă de tăiere cu zahăr de cofetărie. Folosiți o spatulă pentru a trage părțile laterale ale marshmallow de la marginea tigaiei, apoi inversați pe placa de tăiere. Praf de top cu zahăr cofetari.
Tăiați marshmallow în pătrate de 1 inch.
Dragă marshmallows în zahăr cofetari pentru a acoperi complet.
* Pentru cea mai bună textură, faceți marshmallows într-o zi uscată. * Marshmallows cu zahăr se păstrează, stratificate între foi de hârtie pergament într-un recipient etanș, într-un loc uscat la temperatura camerei răcoroase 1 săptămână.