Levi ' s Homecoming Lamb ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 2 și costă 7,35 USD pe porție. O porție conține 2259 calorii, 73G de proteine, și 109G de grăsime. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 43 de minute. Dacă aveți la îndemână fructe de pădure, ulei de măsline, chile și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma fructele de ienibahar, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Piersică Caramel Cu Susul În Jos ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este excelent. Rețete similare includ Levi ' s Homecoming Lamb, Lovitură De Bal, și Lamb Exohiko (pachete Filo umplute cu miel, spanac și brânză).
Instrucțiuni
1
Pentru pastă:bateți ceapa verde, chile, frunzele de mentă, boabele de ienibahar, frunzele de cimbru, sucul de lămâie, uleiul de măsline, sarea și piperul într-un mortar și pistil, măcinându-le cât de tare puteți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Ienibahar
Ceapa Verde
Cimbru
Mentă
Suc De Lămâie
Ulei De Măsline
Piper
Ardei Iute
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și Pistil
2
Pentru miel: spălați cojile de miel și uscați-le cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Miel
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
3
Amestecați pasta de condimente cu mielul într-un castron, folosind mâinile pentru a o acoperi bine. Acoperiți vasul și lăsați carnea să se odihnească cel puțin 1 oră, sau peste noapte, la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De Condimente
Miel
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Încălziți uleiul într-o cratiță cu fund greu de dimensiuni medii. Odată fierbinte, adăugați mielul. Acoperiți imediat tigaia cu un capac și reduceți focul la mediu. Gatiti 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Miel
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Tigaie
5
Rotiți apa în vasul în care a fost marinat mielul și adăugați lichidul în tigaie. Acoperiți din nou și gătiți încă 5 minute. Într-un castron mic, combinați zahărul tare și brun. Acum, scoateți capacul, adăugați amestecul robust și aduceți totul la fierbere. Reduceți imediat focul la minim și gătiți timp de aproximativ 8 minute sau până când mielul este gătit. Sucurile de gătit ar trebui să se evapore, lăsându-vă cu o tocană minunată, întunecată și lucioasă, cu o aromă amară, fierbinte și dulce.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun
Stout
Apă
Miel
Tocană
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
Tigaie
6
Încingeți vasul cu crenguțe proaspete de mentă și serviți cu orez și mazăre.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mentă Proaspătă
Mazăre
Orez
7
Pentru a face orez și mazăre:mai întâi rupeți în nucă de cocos. Alegeți unul dintre cei 3 ochi pe care este cel mai probabil să îi puteți străpunge. Nota lui Cook: le veți vedea la un capăt. Doar unul va funcționa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucă De Cocos
Mazăre
Orez
8
Încercați să pătrundeți în ochi cu un cuțit puternic, cu vârf ascuțit. Dacă gaura nu dă, încercați pe ceilalți.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit
9
Se toarnă apa de nucă de cocos prin ochi și se lasă deoparte într-un castron mic. Deschideți nuca de cocos și, folosind un cuțit mic și ascuțit, îndepărtați carnea de nucă de cocos de coajă. Nota lui Cook: a face acest lucru afară împotriva unor beton este o idee bună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă De Nucă De Cocos
Nucă De Cocos
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit
Bol
10
Radeți nuca de cocos într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucă De Cocos
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
11
Se toarnă 2 3/4 căni de apă peste bucăți și se amestecă. Strângeți carnea de nucă de cocos din apă în pumni și stoarceți toate sucurile peste castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucă De Cocos
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
12
Așezați aglomerările stoarse de nucă de cocos rasă într-o sită, transferați apa de nucă de cocos într-o cratiță și răsturnați nuca de cocos stoarsă înapoi în castron. Acoperiți bucățile de nucă de cocos cu apa curată rămasă și, din nou, ridicați carnea de nucă de cocos din apă în pumni și stoarceți toate sucurile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucă De Cocos Deshidratată
Apă De Nucă De Cocos
Nucă De Cocos
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Sita
Bol
13
Transferați apa de nucă de cocos pregătită în cratiță și aruncați carnea stoarsă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă De Nucă De Cocos
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
14
Dacă doriți, încorporați apa proaspătă de nucă de cocos în cratiță în această etapă. Apoi, adăugați fasolea neagră, ceapa, chile, ceapa verde, usturoiul, boabele de ienibahar, cimbru, unt și reglați condimentele cu sare și piper negru. Aduceți totul la fierbere, acoperiți, apoi reduceți focul la mediu și fierbeți timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Ienibahar
Apă De Nucă De Cocos
Piper Negru
Fasole Neagră
Ceapa Verde
Condimente
Unt
Usturoi
Ardei Iute
Ceapă
Cimbru
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
15
Între timp, clătiți orezul sub apă curentă rece până când apa curge limpede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Orez
16
Scurgeți orezul, apoi adăugați orezul în cratiță cu apa de cocos pregătită rezervată sau baza în cratiță. Poate fi necesar să adăugați puțină apă suplimentară pentru a aduce lichidul cu aproximativ 1 inch deasupra nivelului orezului. Condimentați lichidul de gătit cu sare și piper negru, aduceți-l la fierbere, apoi acoperiți imediat orezul. Reduceți căldura la cel mai scăzut nivel și fierbeți timp de 15 până la 20 de minute. Nu-l amestecați și nu aruncați o privire înăuntru!
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă De Nucă De Cocos
Piper Negru
Apă
Baza
Orez
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
17
Odată ce orezul este fraged, pescuiți Chile, ceapa verde și crenguțele de cimbru, pufați orezul cu o furculiță și serviți imediat.