Lent Aragaz linte și cârnați

Lent Aragaz linte și cârnați
Lent Aragaz linte și cârnați ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 12 porții cu 249 calorii, 13g de proteine, și 20g de grăsime fiecare. Pentru 85 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți bulion de vită, roșii conservate, cârnați kielbasa și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până apa ai putea urma acest curs principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. 192 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 15 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 42%, ceea ce este bine. Încercați Linte Vegetariene Slow Cooker, Lent Aragaz Nucă De Cocos Curry Linte, și Linte cu aragaz lent cu condimente indiene pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Clătiți și scurgeți lintea, dar nu înmuiați. Într-un aragaz lent, amestecați împreună lintea, roșiile, bulionul, apa, morcovul, cârnații și țelina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
LinteLinte
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert
2
Acoperiți și gătiți la înălțime timp de 3 ore sau scăzut timp de 6 până la 7 ore. Se amestecă bine înainte de servire.
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 15 m.
Porții12
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista