Lemony Capră-Brânză De Pui

Lemony capră-brânză de pui este un fără gluten și primar rețetă cu 4 porții. O porție conține 248 calorii, 31g de proteine, și 13g de grăsime. Pentru $ 2.31 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta funcționează cel mai bine ca un curs principal, și se face în aproximativ 45 minute. Un amestec de piper, bulion de pui, coajă de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a folosi coaja de lamaie ai putea urma acest curs principal cu Cookie-uri de marmeladă de portocale cu glazură de coajă de portocală ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Încercați Pizza Cu Brânză De Capră Cu Dovlecei Lemony, Salată de năut de nucă de lămâie cu brânză de capră, și Salată de cartofi cu lămâie, broccoli și brânză de capră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Folosind un sucitor, lăsați puiul între 2 foi de hârtie de ceară până când acestea au o grosime uniformă.
Încălziți uleiul și usturoiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare până când uleiul strălucește și usturoiul se rumenesc. (Nu ardeți usturoiul.)
Adăugați pieptul de pui și gătiți până la aur, 3 până la 5 minute pe fiecare parte.
Se adaugă sare, piper, supa de pui, cimbru si coaja de lamaie. Acoperiți, reduceți focul la mediu-scăzut și gătiți 3 minute mai mult sau până când puiul este fraged.
Scoateți puiul pe un platou și păstrați-l la cald. Creșteți căldura la mare și fierbeți sosul până se îngroașă sau siropos, 3 până la 5 minute.
Bateți brânza de capră și turnați sosul peste pui.