Lemongrass Tofu

Lemongrass Tofu
Lemongrass Tofu este un vegan farfurie. O porție conține 253 calorii, 14g de proteine, și 5g de grăsime. Pentru $2.4 pe portie, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Mergeți la magazin și ridicați kecap manis, suc de lămâie, ulei de struguri și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 2 persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 7 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Tofu prăjit în tigaie cu sos picant de lămâie (Tofu Nuong Xa), Lemongrass Tofu Banh Mi, și Lemongrass Tofu Bowls pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tofu trebuie să fie drenat de apă și apoi fiecare bloc tăiat în 3 dreptunghiuri în cea mai lungă direcție. Fiecare dreptunghi poate fi apoi tăiat pe diagonală pentru a forma 2 triunghiuri fiecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De SusanSos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
2
Așezați într-o tigaie superficială.
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Se amestecă împreună frunzele de tei, kecap manis, sosul de soia, usturoiul, sucul de lămâie și lămâia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
Frunze De TeiFrunze De Tei
Elixirul GElixirul G
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
4
Se toarnă marinata peste tofu și se dă la frigider timp de 6 până la 8 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De SusanSos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
5
Scoateți tofu din marinată, rezervând marinada. Se usucă, astfel încât să nu se stropească în tigaie. Înveliți fundul unei tigaie antiaderentă cu ulei la foc mediu-mare și sotati până când tofu este maro auriu pe ambele părți și abia crocant în jurul marginilor, 2 până la 3 minute. Zaharurile din marinată vor afecta rata de rumenire, așa că, dacă tofu pare să se întunece prea repede, este în regulă să coborâți căldura pentru a vă asigura că va fi fierbinte până la capăt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De SusanSos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
6
Scoateți tofu și adăugați marinada rezervată. Se fierbe la căldură. Reglați condimentul cu sos de chili, dacă folosiți, și serviți peste orez și alături de leguma preferată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Muraturi De Marar Tocate Marunt3 Linguri Muraturi De Marar Tocate Marunt
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De SusanSos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
DificultateExpert
Gata În7 hrs, 20 m.
Porții6
Scor De Sănătate2
Revista