Lemon Vinaigrette pe verdeață
Lemon Vinaigrette pe verde este un fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan rețetă cu 4 porții. Pentru 53 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 264 calorii, 1g de proteine, și 28G de grăsime. Funcționează cel mai bine ca garnitură și se face în aproximativ 10 minute. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 16 ar spune că a lovit locul. Un amestec de sare, pătrunjel, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Cu o lingură scor de 58%, acest fel de mâncare este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Verdețuri mixte cu vinetă de șampanie cu lămâie, Mei Cu Verdeață De Primăvară Aburită Și Vinetă De Lămâie, și Salată toscană cu verdeață mixtă și vinetă de Caper de lămâie.
Instrucțiuni
Într-un borcan cu un capac bine fixat, combinați primele nouă ingrediente; se agită bine.
Așezați romaine într-un bol de salată.
Stropiți cu pansamentul; aruncați pentru a acoperi.