Lemon Sabayon cu Grapefruit
Sabayon de lămâie cu Grapefruit ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Această rețetă servește 6. Pentru 87 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 227 calorii. Mergeți la magazin și ridicați gălbenușuri de ou, ouă, unt și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Epicurious. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegetarian dieta. Cu o lingură scor de 27%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Lemon Sabayon cu Grapefruit, Prăjituri Cu Grapefruit Sabayon, și Grepfrut Sabayon Gratin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați coaja, inclusiv toată miezul alb, din grapefruit cu un cuțit ascuțit.
Tăiați segmentele libere de membrane și împărțiți-le în 6 boluri.
Bateți împreună ouăle întregi, gălbenușurile și zahărul într-un castron metalic până se combină bine, 1 până la 2 minute. Puneți vasul peste o cratiță cu apă clocotită și bateți până se spumează, aproximativ 2 minute.
Adăugați o treime din sucul de lămâie și bateți până se îngroașă, aproximativ 1 minut.
Adăugați jumătate din sucul de lămâie rămas și bateți până se îngroașă, aproximativ 1 minut. Repetați cu sucul de lămâie rămas. Continuați să gătiți, șoptind constant, până când se îngroașă și un termometru citit instantaneu înregistrează 170 de grade F, cu 7 până la 8 minute mai mult.
Se ia de pe foc și se amestecă în unt, câte 1 bucată, până se încorporează. Se răcește ușor.
Spoon Sabayon cald peste segmente de grapefruit.
Serviți sabayon rămas pe lateral.
Sabayon poate fi răcit, suprafața sa acoperită cu folie de plastic, până la 1 zi.
Se servește rece.Sabayon poate fi bătut cu un mixer electric în loc de un tel; va dura aproximativ 2 minute mai puțin.