Lemon Ricotta Granita
Lemon Ricotta Granita necesită în jur 5 ore și 25 de minute de la început până la sfârșit. Pentru 44 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 0g de grăsime, și un total de 128 calorii. Această rețetă servește 6. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. 3 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, brânză de ricotta din lapte, apă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 11%, ceea ce nu este atât de excelent. Încercați Lemon Granita, Cherry Lemon granita, și Zesty Lamaie Granita pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Amestecați apa și 3/4 cană de zahăr într-o cratiță medie la foc mare doar până când zahărul se dizolvă.
Turnați amestecul de lămâie într-un vas de sticlă pătrat de 8 inci. Acoperiți și înghețați, amestecând ocazional, până când lichidul devine slab, aproximativ 2 ore. Folosind o furculiță, răzuiți granita la fiecare 30 de minute până când este complet alcătuită din cristale de gheață. (Granita poate fi pregătită cu până la 2 zile înainte. Acoperiți și păstrați înghețat și răzuiți din când în când, astfel încât cristalele să rămână libere.)
Bateți ricotta, zahărul rămas și vârful de sare într-un bol mediu pentru a amesteca. Puneți granita în boluri de desert. Sus cu o bucată de ricotta. Puneți coaja de lămâie peste deserturi și serviți.