Lemon Granita
Lemon Granita ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 77 calorii. Pentru 35 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Un amestec de apă, benzi de coajă de lămâie, benzi de coajă de portocală și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Zesty Lamaie Granita, Cherry Lemon granita, și Granita de miere cu Verbenan de lămâie și var pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați 1 cană de apă și zahăr într-o cratiță mică. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare; reduceți căldura și fierbeți 3 minute, amestecând până se dizolvă zahărul.
Se ia de pe foc; amestecați fâșiile de coajă de lămâie și portocală.
Transferați amestecul de coajă într-un castron; se răcește 10 minute. Acoperiți și refrigerați 30 de minute sau până când se răcește bine.
Îndepărtați și aruncați fâșiile de coajă de lămâie și portocală. Se amestecă sucurile.
Se toarnă într-un vas de copt din sticlă pătrată de 8 inci sau ceramică. Congelați până la înghețarea parțială (aproximativ 1 oră). Răzuiți cu o furculiță, zdrobind orice bulgări. Congelați, răzuind cu o furculiță la fiecare 45 de minute, 3 ore sau până la înghețarea completă. Amestecați amestecul în pahare sau boluri răcite.