Legături afumate picante

Legături afumate picante
Zesty Smoked Links este o rețetă fără gluten și fără lactate, cu 32 de porții. Acest aperitiv are 110 calorii, 3 g de proteine și 4 g de grăsime per porție. Pentru 34 de cenți per porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Vă este adus de Taste of Home. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână sos chili, suc de lămâie, cârnați și/sau hot dog și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor destul de prost de 24%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Simmered Smoked Links, BBQ Smoked Sausage Links și Caise Sausage Links.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare, combinați sosul chili, jeleul și sucul de lămâie; gătiți la foc mediu-mic până când jeleul se topește. Se amestecă cârnații. Reduce caldura; acoperiți și gătiți timp de 30 de minute sau până când se încălzește, amestecând din când în când.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Muraturi De Marar Tocate Marunt3 Linguri Muraturi De Marar Tocate Marunt
1/3 Până La 1/2 Cană Nuci, Tocate1/3 Până La 1/2 Cană Nuci, Tocate
1 Kilogram De Cartofi Yukon Gold Mici, Curățați, Dar Nu Decojiți1 Kilogram De Cartofi Yukon Gold Mici, Curățați, Dar Nu Decojiți
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Litru De Smântână Fără Grăsimi1/2 Litru De Smântână Fără Grăsimi
2
Servește imediat sau ține cald într-un aragaz de 1-1/2 qt.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Chile Jalapeno Tocat Fin Cu Seminte2 Linguri De Chile Jalapeno Tocat Fin Cu Seminte

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Antipastii pot fi asortati cu vin spumant si spumant rosé. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Wilson Creek Almond Anniversary Edition. Are 5 stele din 5 și o sticlă costă aproximativ 22 de dolari.
NV Wilson Creek Almond Anniversary Edition
NV Wilson Creek Almond Anniversary Edition
Această șampanie câștigătoare a medaliei de aur este denumită și șampania „OH MY GOSH”®. Acest vin spumant alb este fermentat în mod natural, cu doar o notă de migdale pură adăugată, astfel încât este garantat să vă uimească oaspeții. O șampanie obligatorie pentru a face orice ocazie deosebit de specială. Excelent cu deserturi, îmbrățișări, căzi cu hidromasaj, picnicuri, șeminee, brunchuri și petreceri. Foarte popular la toate nuntile de aici.
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții32
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista