Legume și pui în sos de cremă
Ai nevoie de un fel principal fără gluten? Legume și pui în sos de cremă ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 28 g de proteine, 25 g de grăsimi și un total de 384 de calorii. Pentru 2,18 USD per porție, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 2 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și luați coriandru, ciuperci, ardei gras și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute. Cu un scor de 56%, acest fel de mâncare este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum pui cu legume în sos de smântână, pui la grătar și legume cu sos chimichurri și pui și legume într-un sos dulce și acrișor.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, prăjiți bucățile de pui și rondelele de ceapă în ulei încins până se rumenesc. Sare si piper dupa gust.
Adaugati ciupercile feliate si ardeiul gras si continuati sa caliti 5 minute la foc mediu.
Adăugați 1/2 din usturoi, 1/2 din coriandru și 1/2 din fulgii de ardei și amestecați până se amestecă.
Adăugați cealaltă 1/2 din usturoi, coriandru și fulgi de chile, apoi adăugați smântâna și amestecați bine.
Adăugați condimentul de hamburger și lăsați-l la fiert pentru încă 5 până la 10 minute.
Se lasa sa se raceasca si se serveste.