Legume Rădăcinoase Rustice Prăjite Cu Fum
Legumele rădăcinoase rustice prăjite cu fum ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4. Pentru 65 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 273 calorii, 4G de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de morcovi, pătrunjel cu frunze plate, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, întreg 30 și vegan dieta. În general, această rețetă câștigă o scor destul de bun spoonacular de 79%. Rețete similare includ Legume Rădăcinoase Rustice Prăjite Cu Fum, Legume Prăjite Rustice, și Rootin 'Tootin' Roasted Roots - legume rădăcinoase prăjite în hârtie.
Instrucțiuni
Aruncați legumele cu uleiul de măsline și condimentați cu sare și piper după gust.
Așezați amestecul pe o bucată de folie de aluminiu rezistentă de 8 x 12 inci sau într-o tigaie de aluminiu de unică folosință.
Umpleți coșul de cărbune cu brichete, așezați coșul de fum pe grătarul inferior al grătarului și aprindeți sau pregătiți un foc în fumător. Pentru un grătar pe gaz, întoarceți jumătate din arzătoare la mediu.
Când cărbunii sunt gata, aruncați-i în fundul grătarului și întindeți-i uniform pe jumătate. Împrăștiați așchii de lemn pe cărbunii fierbinți sau așezați-le într-un recipient metalic cât mai aproape de un arzător pe un grătar cu gaz.
Așezați legumele pe partea de căldură indirectă. Închideți capacul.
Fumați la 350 F timp de 45 până la 60 de minute sau până când cartofii sunt fragede și legumele au o aromă bună, fumurie.
Transferați legumele într-un platou, stropiți cu puțin mai mult ulei de măsline, dacă doriți, și garnisiți cu pătrunjelul tocat.
Lemn sugerat: cireș, stejar sau pecan
Extras din 25 de elemente esențiale: tehnici pentru fumat, de Ardie A. Davis, nr. 200
Fotografii din 2009 de către piscina Joyce Oudkerk. Folosit cu permisiunea Harvard Common Press.