Legume Rădăcinoase Rustice Prăjite Cu Fum

Legume Rădăcinoase Rustice Prăjite Cu Fum
Legumele rădăcinoase rustice prăjite cu fum ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4. Pentru 65 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 273 calorii, 4G de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de morcovi, pătrunjel cu frunze plate, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, întreg 30 și vegan dieta. În general, această rețetă câștigă o scor destul de bun spoonacular de 79%. Rețete similare includ Legume Rădăcinoase Rustice Prăjite Cu Fum, Legume Prăjite Rustice, și Rootin 'Tootin' Roasted Roots - legume rădăcinoase prăjite în hârtie.

Instrucțiuni

1
Aruncați legumele cu uleiul de măsline și condimentați cu sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
LegumeLegume
Ulei De MăslineUlei De Măsline
2
Așezați amestecul pe o bucată de folie de aluminiu rezistentă de 8 x 12 inci sau într-o tigaie de aluminiu de unică folosință.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
TigaieTigaie
3
Umpleți coșul de cărbune cu brichete, așezați coșul de fum pe grătarul inferior al grătarului și aprindeți sau pregătiți un foc în fumător. Pentru un grătar pe gaz, întoarceți jumătate din arzătoare la mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
4
Când cărbunii sunt gata, aruncați-i în fundul grătarului și întindeți-i uniform pe jumătate. Împrăștiați așchii de lemn pe cărbunii fierbinți sau așezați-le într-un recipient metalic cât mai aproape de un arzător pe un grătar cu gaz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Cartofi PrăjițiCartofi Prăjiți
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
5
Așezați legumele pe partea de căldură indirectă. Închideți capacul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
6
Fumați la 350 F timp de 45 până la 60 de minute sau până când cartofii sunt fragede și legumele au o aromă bună, fumurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
CartofiCartofi
7
Transferați legumele într-un platou, stropiți cu puțin mai mult ulei de măsline, dacă doriți, și garnisiți cu pătrunjelul tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Ulei De MăslineUlei De Măsline
PătrunjelPătrunjel
8
Lemn sugerat: cireș, stejar sau pecan
Ingrediente de care veți avea nevoie
CireșeCireșe
Nuci PecanNuci Pecan
9
Extras din 25 de elemente esențiale: tehnici pentru fumat, de Ardie A. Davis, nr. 200
10
Fotografii din 2009 de către piscina Joyce Oudkerk. Folosit cu permisiunea Harvard Common Press.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate42
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista