Legume Rădăcinoase Prăjite Cu Vinetă De Hrean
Legumele rădăcinoase prăjite cu vinaigretă de hrean ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 are 266 calorii, 5g de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6 și costă 1,36 USD pe porție. Dacă aveți la îndemână vinaigretă de hrean, frunze de andive cretate, păstârnac și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Legume rădăcinoase prăjite cu Pepitas picante și cremă de hrean Fraiche, Vinaigretă De Cidru Legume Rădăcinoase Prăjite, și Legume Rădăcinoase Prăjite Cu Vinetă Portocalie De Sânge.
Instrucțiuni
Curățați cartofii dulci și tăiați-i în cuburi de 3/4 inch. Cojiți păstârnacul și tăiați-l în felii de 1/2 inch. Cojiți sfecla și tăiați-o în pene groase de 1/2 inch.
Aruncați păstârnacul și cartofii dulci cu 2 linguri. ulei de măsline într-un castron mare; așezați într - un singur strat într-o tigaie căptușită cu folie de aluminiu de 15 x 10 inci. Se condimentează cu 1 linguriță. sare și 1/2 linguriță. pepper. Aruncați sfecla cu 1 lingură rămasă. ulei de măsline; aranjați sfecla într-un singur strat pe o a doua tigaie căptușită cu folie de aluminiu. Se condimentează cu 1/2 linguriță rămasă. sare și 1/2 linguriță. pepper.
Coaceți legumele la 400 timp de 20 până la 25 de minute sau doar până se înmoaie.
Lăsați să se răcească 15 minute sau până se răcește complet.
Aranjați frunzele de andive cretate pe un platou de servire; acoperiți cu legume și stropiți uniform cu vinetă de hrean.