Legume Rădăcinoase Prăjite Balsamic-Rozmarin

Legume Rădăcinoase Prăjite Balsamic-Rozmarin
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați legumele rădăcinoase prăjite Balsamic-rozmarin. Această rețetă face 6 porții cu 139 calorii, 2G de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 70 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Mergeți la magazin și ridicați sare, rozmarin, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este spectaculos. Încercați Legume Rădăcinoase Prăjite Balsamice, Legume rădăcinoase prăjite cu rozmarin, și Legume rădăcinoase prăjite cu rozmarin pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 45
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Bateți împreună primele 3 ingrediente într-un castron.
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
3
Adăugați păstârnac și următoarele 4 ingrediente; aruncați până când legumele sunt bine acoperite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
PăstârnacPăstârnac
4
Adăugați sare și piper și aruncați din nou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
5
Așezați într-un singur strat pe o foaie de copt cu margini și coaceți la 450 timp de 15 minute. Amestecați legumele și coaceți încă 15 minute sau până când sunt ușor crocante și aurii, dar fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții6
Scor De Sănătate71
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista