Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați legumele rădăcinoase prăjite Balsamic-rozmarin. Această rețetă face 6 porții cu 139 calorii, 2G de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 70 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Mergeți la magazin și ridicați sare, rozmarin, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este spectaculos. Încercați Legume Rădăcinoase Prăjite Balsamice, Legume rădăcinoase prăjite cu rozmarin, și Legume rădăcinoase prăjite cu rozmarin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 45
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Bateți împreună primele 3 ingrediente într-un castron.
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
3
Adăugați păstârnac și următoarele 4 ingrediente; aruncați până când legumele sunt bine acoperite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Păstârnac
4
Adăugați sare și piper și aruncați din nou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
5
Așezați într-un singur strat pe o foaie de copt cu margini și coaceți la 450 timp de 15 minute. Amestecați legumele și coaceți încă 15 minute sau până când sunt ușor crocante și aurii, dar fragede.