Umplutura de legume prăjite și castane este o vegetarian garnitură. Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 453 calorii. Pentru $3.68 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Un amestec de unt, rozmarin, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este perfect pentru Ziua Recunostintei. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Umplutură De Castane, Umplutură De Castane, și Umplutură De Castane.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Puneți pâinea într-o tigaie mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De Prăjire
3
Coaceți până devin aurii, amestecând ocazional, aproximativ 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
4
Transferați pâinea într-un castron foarte mare; rece. Mențineți temperatura cuptorului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
Cuptor
5
Pulverizați 2 foi mari de copt cu margini cu spray antiaderent.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
6
Combinați ceapa, păstârnacul, ardeii, ciupercile, rozmarinul și 4 linguri de unt într-un castron mare; aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Păstârnac
Rozmarin
Ardei
Unt
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
7
Se presară generos cu sare și piper. Împărțiți amestecul de legume între foile de copt pregătite. Prăjiți până când legumele sunt fragede și încep să se rumenească, amestecând la fiecare 10 minute, aproximativ 35 de minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Legume
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
8
Adăugați legume prăjite în castron cu pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Pâine
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
9
Adăugați castane, pătrunjel și restul de 6 linguri de unt topit; se amestecă pentru a se amesteca. Condimentați umplutura după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Castane
Umplutură
Pătrunjel
Unt
10
Se amestecă ouăle în umplutură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umplutură
Ouă
1
Umpleți ușor gâtul și cavitățile principale ale curcanului cu umplutură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umplutură
Toată Turcia
2
Adăugați suficient bulion la umplutura rămasă pentru a se umezi ușor (1/4 până la 3/4 cană, în funcție de cantitatea de umplutură rămasă). Vas de copt cu unt Generos. Lingura rămasă în umplutura pregătită. Acoperiți cu folie unsă cu unt, cu partea unsă în jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umplutură
Unt
Bulion
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Folie De Aluminiu
3
Coaceți umplutura în vas de-a lungul părții curcan până când se încălzește, aproximativ 25 de minute. Descoperă umplutura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umplutură
Toată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
4
Coaceți până când partea superioară a umpluturii este ușor crocantă și aurie, cu aproximativ 15 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umplutură
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
1
Preîncălziți cuptorul la 350 buc. F. vas de copt din sticlă cu unt generos de 13x9x2 inci, în funcție de rețetă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt Din Sticlă
Cuptor
2
Adăugați suficient bulion suplimentar la umplutură pentru a umezi (3/4 cană până la 1 1/4 cană).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umplutură
Bulion
3
Transferați umplutura în vasul pregătit. Acoperiți cu folie unsă cu unt, cu partea unsă în jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umplutură
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
4
Coaceți până se încălzește, aproximativ 40 de minute. Descoperiți și coaceți până când blatul este ușor crocant și auriu, cu aproximativ 20 de minute mai mult.