Legume Prăjite Tahini
Legumele prăjite Tahini sunt o garnitură care servește 6. Pentru 73 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 86 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 de minute. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten, fără lactate, paleolitic și lacto ovo vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați sare, pătrunjel, ceapă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Cu o lingură scor de 82%, acest fel de mâncare este excelent. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Legume prăjite cu sos Tahini, Legume prăjite cu sos de lămâie Tahini, și Legume prăjite cu sos de lămâie Tahini.
Instrucțiuni
Tăiați vinetele, ardeii roșii, dovleceii și ceapa în 1-in. bucăți.
Loc într-un 15-in. x 10 inch. x 1 în. tava de copt acoperită cu spray de gătit. Într-un castron mic, combinați uleiul, tahini, oțetul, mierea, sarea și piperul.
Stropiți peste legume; aruncați pentru a acoperi.
Se coace, neacoperit, la 450 cp timp de 25-30 minute sau până se înmoaie, amestecând ocazional. Se amestecă pătrunjelul înainte de servire.