Legume Prăjite Cu Bijuterii

Legume Prăjite Cu Bijuterii
Legumele prăjite cu bijuterii ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de garnituri. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 188 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 1,49 USD pe porție. Un amestec de ulei de măsline, frunze proaspăt de cimbru, varză de Bruxelles și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 10 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 91%, acest fel de mâncare este grozav. Rețete similare sunt Legume Prăjite Cu Bijuterii, Legume Prăjite Cu Bijuterii, și Legume Prăjite Cu Bijuterii.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Puneți sfecla într-un vas mic de copt și frecați-le cu 1 lingură de ulei. Acoperiți vasul cu folie și puneți-l în cuptor timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SfeclăSfeclă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
4
Între timp, curățați și tăiați morcovii în bucăți de 1 inch, tăiați varza de Bruxelles și înjumătățiți-le pe lungime și curățați căței de usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză De BruxellesVarză De Bruxelles
Cuișoare întregi De UsturoiCuișoare întregi De Usturoi
MorcovMorcov
5
Puneți morcovii, varza de Bruxelles și căței de usturoi într-un vas mare de copt și aruncați cu restul de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză De BruxellesVarză De Bruxelles
Cuișoare întregi De UsturoiCuișoare întregi De Usturoi
MorcovMorcov
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
6
Se presară sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
7
După ce sfecla s-a gătit timp de 30 de minute, adăugați tigaia mare de legume la cuptor și gătiți totul încă 1 oră, amestecând amestecul de legume o dată sau de două ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
SfeclăSfeclă
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
8
Scoateți sfecla din cuptor și transferați-le pe o tăietură pentru a se răci. Amestecați cimbrul în amestecul de morcovi și varză de Bruxelles și lăsați-l să continue să gătească încă 10 minute în timp ce sfecla este răcită și tăiată. Când sfecla este suficient de rece pentru a fi manipulată, aproximativ 5 minute, curățați-le și tăiați-le în bucăți de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză De BruxellesVarză De Bruxelles
MorcovMorcov
SfeclăSfeclă
CimbruCimbru
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
CuptorCuptor
9
Scoateți celelalte legume din cuptor, aruncați cu sfecla, condimentați cu sare și piper, după gust și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
LegumeLegume
SfeclăSfeclă
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 10 m.
Porții6
Scor De Sănătate100
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista