Legume Prăjite
Legumele prăjite ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Această rețetă servește 24 și costă 55 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 74 calorii. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de oregano, Ulei de măsline, ardei gras și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Rootin 'Tootin' Roasted Roots - legume rădăcinoase prăjite în hârtie, Farro Cu Legume Prăjite Și Rețetă De Sos De Roșii Prăjite, și Legume prăjite cu Hummus de ardei prăjit.
Instrucțiuni
Într-un castron mare amestecați dovleceii, vinetele, morcovii, roșiile, ceapa și ardeii cu uleiul, rozmarinul, cimbru, frunze de dafin, oregano, usturoi, suc de lămâie, coajă de lămâie, sare și piper. Acoperiți și răciți cel puțin 2 ore și, de preferință, peste noapte.
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C).
Pe o tigaie mare, prăjiți legumele, neacoperite, timp de 20 de minute, sau până când roșiile s-au despărțit și marginile unora dintre legume încep să fie crocante.
Scoateți din cuptor și amestecați înainte de a reveni la cuptor pentru încă 20 de minute. În acest moment, reduceți căldura la 200 de grade F (95 de grade C) și continuați să gătiți până când legumele sunt fragede, rotind la fiecare 20 de minute.