Legume mexicane cu Queso
Rețeta legume mexicane cu Queso poate fi făcută în aproximativ 28 de minute. Această rețetă fără gluten, fără lactate și întreagă 30 servește 4 și costă 1,83 USD pe porție. Această garnitură are 260 calorii, 10g de proteine, și 17g de grăsime pe porție. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Cap la magazin și ridica suc de fructe, ulei vegetal, sare și piper, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Mexican Queso Dip, Mexican Queso Dip Suprem, și Burgeri mexicani cu Queso Blanco.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul vegetal într-o tigaie la foc mediu. Se amestecă ceapa și usturoiul; gatiti si amestecati pana cand ceapa s-a inmuiat si a devenit translucida, aproximativ 5 minute.
Adăugați dovlecei, dovlecei galbeni și chayote. Acoperiți, amestecând ocazional, până când legumele sunt fragede, aproximativ 5 minute.
Adăugați jicama tocată; acoperiți și gătiți 3 minute. Se amestecă roșiile, pudra de chili, chimenul, cayenne, sarea și piperul. Acoperiți și lăsați să gătească 2 minute.
Se ia de pe foc și se amestecă brânza mărunțită.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling și Sparkling ros euro sunt alegeri excelente pentru Mexicani. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling ros euro este, de asemenea, o asociere sigură. Trabucul Zin Old Vine Zinfandel cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
![Trabuc Zin Vechi De Viță De Vie Zinfandel]()
Trabuc Zin Vechi De Viță De Vie Zinfandel
Cigar Zin din 2011 are note de fructe negre adânci, un pumn de condimente și piper negru zdrobit pe nas. Vinul bogat, luxuriant și bine structurat este consistent, cu caracteristici de fructe exotice.Culese manual în sezonul de vârf pentru a asigura calitatea și aroma, fructele pentru Cigar Zin au fost sortate apoi fermentate timp de 7 zile. Am pregătit vinul în butoaie de stejar franceze (50%) și americane (50%) timp de 11 luni.Amestec: 90% Zinfandel, 5% Petite Sirah, 5% Syrah