Legumele mediteraneene sunt o fără gluten și vegan rețetă cu 1 porție. Pentru $6.77 pe portie, această rețetă acoperă 62% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest fel principal are 580 calorii, 26g de proteine, și 14g de grăsime pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. Mergeți la magazin și ridicați pudră de ceapă, frunze de dafin, ciuperci nasture și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a utiliza până margarina de soia ar putea urma acest curs principal cu Caramel Apple Crisp Baruri {Vegan!} ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de Food.com. în general, această rețetă câștigă un scor excelent spoonacular de 95%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Legume Mediteraneene, Legume Mediteraneene, și Legume Mediteraneene Ușoare.
Instrucțiuni
1
Încălziți tigaia.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Se adaugă usturoiul, ardeii, ceapa, ciupercile și se sotează câteva minute până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
3
Adăugați roșiile, ne-drenate, planta de ouă, dovleceii și amestecați sotarea până când sunt fragede/crocante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
4
Adăugați cimbru, frunze de dafin, praf de usturoi, praf de ceapă și restul condimentelor. Se acoperă cu capac și se fierbe timp de 10-20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
Umăr
Sezonul Goya
Grăsime De Porc înapoi
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
5
Se servește peste orez alb sau brun fierbinte. Poate servi și peste cartofi copți sau tăiței.