Legume De Vară Carbonizate
Legumele de vară carbonizate necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 106 calorii. Această rețetă fără gluten și vegană servește 6 și costă 90 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați dovlecei, cimbru, sâmburi de porumb și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Legume De Vară Carbonizate, Legume De Vară Carbonizate + Cadou, și Somon și legume carbonizate în stil Tandoori.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie din fontă de 12 inci la foc mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați sâmburi de porumb, fasole verde tocată, dovlecel tocat și ardei gras tocat în tigaie; amestecați pentru a combina. Acoperiți și gătiți 5 minute.
Combinați șalotele și ingredientele rămase într-un bol, amestecând bine.
Adăugați amestecul de șalot în amestecul de porumb; aruncați pentru a acoperi.