Legume De Toamnă Dilled
Legumele de toamnă diluate ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, fără lactate și vegetariană servește 2 și costă 51 cenți pe porție. O porție conține 142 calorii, 1g de proteine, și 7g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Mergeți la magazin și ridicați ulei de canolan, suc de lămâie, buruieni de mărar și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Legume De Toamnă, Chileatole roșu cu legume de toamnă, și Legume Prăjite De Toamnă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Loc 1 în. de apă într-o cratiță; adăugați morcovi și napi. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 7-9 minute sau până când este crocant.
Combinați ingredientele rămase; stropiți peste legume și aruncați ușor.