Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și întreg 30 rețete în cutia de rețete, legumele de iarnă fierte ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. O porție conține 103 calorii, 2G de proteine, și 2G de grăsime. Pentru 40 de cenți pe porție, primești o garnitură care servește 8. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Iarna. Un amestec de cartofi dulci, sare, rutabaga și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta este adus la tine de gust de acasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. În general, această rețetă câștigă un destul de bine scor spoonacular de 43%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Legume De Iarnă Fierte, Coapse de pui fierte cu legume de iarnă, și Legume De Iarnă Fierte Cu Nucă De Cocos Și Curry Roșu.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță mare grea sau cuptor olandez acoperit cu spray de gătit, sotati ceapa si usturoiul in ulei pana se inmoaie. Se amestecă legumele și condimentele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon Opțional
Ceapă Galbenă, Curățată, Dată Pe Răzătoare
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Adăugați bulion. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 20-25 de minute sau până când legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
3
Descoperiți și creșteți căldura la mediu-mare; gătiți până când cea mai mare parte a lichidului s-a evaporat. Aruncați frunza de dafin înainte de servire.