Legume Colorate Coace
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de mâncare laterală, așa că încercați să coaceți legume colorate. Pentru 72 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 217 calorii. Această rețetă servește 10. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați brânza de proces, biscuiții, legumele din california și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Acesta este adus la tine de gust de acasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 57%, care este solid. Încearcă Monede Veggie Colorate, Legume Colorate Sote, și Salată De Legume Colorată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți legumele conform instrucțiunilor pachetului; scurgeți.
Puneți jumătate într-un 11-in negrasat. x 7 inch. vas de copt. Într-o cratiță mică, combinați brânza și 4 linguri de unt; gatiti si amestecati la foc mic pana se topeste.
Se toarnă jumătate peste legume. Repetați straturile.
Topiți untul rămas; aruncați cu firimituri de cracker.
Se coace, neacoperit, la 325 CP timp de 20-25 minute sau pana se rumeneste.