Legume coapte și foietaj
Rețeta de legume coapte și foietaj poate fi preparată în aproximativ 50 de minute . O porție conține 851 de calorii , 16 g de proteine și 57 g de grăsimi . Pentru 2,54 USD per porție , obțineți o crustă pentru 4 persoane. Această rețetă de la Allrecipes necesită ardei gras, ardei gras, ulei de măsline extravirgin și brânză feta. 11 persoane au fost impresionate de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă lacto-ovo-vegetariană . Cu un scor la cupă de 86% , acest fel de mâncare este remarcabil. Rețete similare sunt tartele cu foietaj cu piersici și migdale , bucățelele de foietaj cu curcan și brie și pătrățelele de foietaj cu ciocolată .
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 200 de grade Celsius. Ungeți ușor o tavă de copt sau o tavă de plăcintă puțin adâncă.
Puneți ceapa, ardeii și usturoiul în tigaia pregătită. Condimentați cu piper proaspăt măcinat și presărați puțin ulei de măsline peste ele. Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de aproximativ 10 minute sau până când considerați că legumele sunt gata.
Când legumele sunt fierte, scoateți-le din cuptor.
Întindeți roșiile uniform peste legume și presărați cu brânză feta.
Întindeți foietajul și așezați-l peste legume.
Coaceți timp de 20 de minute sau până când aluatul este auriu.
Scoateți din cuptor, așezați o tavă peste vas și apoi întoarceți-l cu susul în jos, astfel încât să aveți o bază de foietaj cu legumele deasupra.
Serviți imediat cât foietajul este încă crocant.