Legume Antipasto La Grătar

Legume Antipasto La Grătar
Nevoie de o fără gluten, întreg 30 și vegan hor d ' oeuvre? Legumele Antipasto la grătar ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Pentru $1.26 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 62 calorii. Această rețetă servește 11. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Mergeți la magazin și ridicați ceapa, vinaigreta chile-usturoi, capacele portobello și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Platou Antipasto Cu Legume La Grătar, Antipasto De Legume La Grătar, și Pizza Antipasto La Grătar.

Instrucțiuni

1
Pregătiți grătarul.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
2
Înveliți ardeii grași și ceapa cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Ardei GrasArdei Gras
CeapăCeapă
3
Așezați ardeii grași și ceapa pe grătarul acoperit cu spray de gătit; grătiți 15 minute sau până când ardeii sunt înnegriți, întorcându-se ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Ardei GrasArdei Gras
ArdeiArdei
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
4
Puneți ardeii într-o pungă de plastic cu fermoar; sigiliu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ArdeiArdei
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
5
Lăsați să stea 15 minute.
6
Tăiați ceapa în bucăți de 1 inch; așezați într-un castron mare. Curățați și tăiați ardeii în fâșii de 1/2 inch; se adaugă la ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ArdeiArdei
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Combinați uleiul, ciupercile și sparanghelul; aruncați bine pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SparanghelSparanghel
CiuperciCiuperci
Ulei De GătitUlei De Gătit
8
Așezați ciupercile și sparanghelul pe grătar; grătiți 3 minute pe fiecare parte sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SparanghelSparanghel
CiuperciCiuperci
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
9
Tăiați ciupercile în bucăți de 1 inch; se adaugă la amestecul de ceapă. Feliați sparanghelul în diagonală în bucăți de 1 1/2 inch; se adaugă la amestecul de ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SparanghelSparanghel
CiuperciCiuperci
CeapăCeapă
10
Stropiți 1/3 cană de vinetă Chile-usturoi peste amestec; aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinetăVinetă
UsturoiUsturoi
Ardei IuteArdei Iute
11
Notă: păstrați legumele fierte la frigider până la 3 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții11
Scor De Sănătate42
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista