Legume Antipasto La Grătar
Nevoie de o fără gluten, întreg 30 și vegan hor d ' oeuvre? Legumele Antipasto la grătar ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Pentru $1.26 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 62 calorii. Această rețetă servește 11. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Mergeți la magazin și ridicați ceapa, vinaigreta chile-usturoi, capacele portobello și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Platou Antipasto Cu Legume La Grătar, Antipasto De Legume La Grătar, și Pizza Antipasto La Grătar.
Instrucțiuni
Înveliți ardeii grași și ceapa cu spray de gătit.
Așezați ardeii grași și ceapa pe grătarul acoperit cu spray de gătit; grătiți 15 minute sau până când ardeii sunt înnegriți, întorcându-se ocazional.
Puneți ardeii într-o pungă de plastic cu fermoar; sigiliu.
Lăsați să stea 15 minute.
Tăiați ceapa în bucăți de 1 inch; așezați într-un castron mare. Curățați și tăiați ardeii în fâșii de 1/2 inch; se adaugă la ceapă.
Combinați uleiul, ciupercile și sparanghelul; aruncați bine pentru a acoperi.
Așezați ciupercile și sparanghelul pe grătar; grătiți 3 minute pe fiecare parte sau până se înmoaie.
Tăiați ciupercile în bucăți de 1 inch; se adaugă la amestecul de ceapă. Feliați sparanghelul în diagonală în bucăți de 1 1/2 inch; se adaugă la amestecul de ceapă.
Stropiți 1/3 cană de vinetă Chile-usturoi peste amestec; aruncați pentru a acoperi.
Notă: păstrați legumele fierte la frigider până la 3 zile.