Legume Antipasto La Grătar

Legume Antipasto La Grătar
Nevoie de o fără gluten, întreg 30 și vegan hor d ' oeuvre? Legumele Antipasto la grătar ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Pentru $1.26 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 62 calorii. Această rețetă servește 11. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Mergeți la magazin și ridicați ceapa, vinaigreta chile-usturoi, capacele portobello și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Platou Antipasto Cu Legume La Grătar, Antipasto De Legume La Grătar, și Pizza Antipasto La Grătar.

Instrucțiuni

1
Pregătiți grătarul.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
2
Înveliți ardeii grași și ceapa cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Ardei GrasArdei Gras
CeapăCeapă
3
Așezați ardeii grași și ceapa pe grătarul acoperit cu spray de gătit; grătiți 15 minute sau până când ardeii sunt înnegriți, întorcându-se ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Ardei GrasArdei Gras
ArdeiArdei
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
4
Puneți ardeii într-o pungă de plastic cu fermoar; sigiliu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ArdeiArdei
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
5
Lăsați să stea 15 minute.
6
Tăiați ceapa în bucăți de 1 inch; așezați într-un castron mare. Curățați și tăiați ardeii în fâșii de 1/2 inch; se adaugă la ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ArdeiArdei
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Combinați uleiul, ciupercile și sparanghelul; aruncați bine pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SparanghelSparanghel
CiuperciCiuperci
Ulei De GătitUlei De Gătit
8
Așezați ciupercile și sparanghelul pe grătar; grătiți 3 minute pe fiecare parte sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SparanghelSparanghel
CiuperciCiuperci
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
9
Tăiați ciupercile în bucăți de 1 inch; se adaugă la amestecul de ceapă. Feliați sparanghelul în diagonală în bucăți de 1 1/2 inch; se adaugă la amestecul de ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SparanghelSparanghel
CiuperciCiuperci
CeapăCeapă
10
Stropiți 1/3 cană de vinetă Chile-usturoi peste amestec; aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinetăVinetă
UsturoiUsturoi
Ardei IuteArdei Iute
11
Notă: păstrați legumele fierte la frigider până la 3 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții11
Scor De Sănătate42
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista