Laura Simon rădăcină-legume Latkes
Latkes rădăcină-legume Laura Simon ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. O porție conține 35 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime. Pentru 13 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 30. Mergeți la magazin și ridicați piper, cartofi maturi, ouă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Hanuka. Această rețetă de la Foodnetwork are 5 fani. Această rețetă este tipică bucătăriei evreiești. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 43%, ceea ce e bine. Încercați Latkes De Legume Rădăcinoase, Latkes De Legume Rădăcinoase, și Latkes de legume rădăcinoase crocante cu piure de sfeclă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați o sită mare cu ochiuri fine peste un castron mare. Radeți cartofii și puneți-i în sită. Radeți parships - urile și morcovii și puneți-le într-un alt castron mare.
Adăugați ceapa, mărarul, făina de matzo, sarea și piperul în amestecul de păstârnac.
Folosind mâinile, strângeți cartofii cu palma la un moment dat peste sită pentru a îndepărta cât mai multă umiditate posibil.
Adăugați cartofii stoarse la amestecul de parship. Când toți cartofii au fost strânși, scoateți sita și turnați cu grijă lichidul de cartof lăsând amidonul alb de cartof în fund.
Adăugați amidonul în amestecul de legume.
Adăugați 2 ouă și combinați bine. Puneți o cantitate mică de 1/4 cană din amestec în palma mâinii și aplatizați cu cealaltă mână. Dacă amestecul se lipeste, puteți forma amestecul rămas în prăjituri. Dacă nu, adăugați un alt ou și apoi formați prăjiturile.
Într-un mediu, cu fund greu calificat la foc mediu, încălziți ulei vegetal de 1/2 inch.
Așezați câteva dintre prăjituri în uleiul fierbinte și prăjiți până la aur închis pe o parte. Întoarceți cu o spatulă și gătiți a doua parte până devine aurie.
Așezați pe o foaie de copt și păstrați cald într-un cuptor de 200 de grade F în timp ce prăjiți prăjiturile rămase.