Latkes De Morcovi (Clătite)
Morcov Latkes (clatite) este un lactate gratuite și vegetariene rețetă cu 60 de porții. Acest fel de mâncare are 21 calorii, 0g de proteine, și 2G de grăsime per portie. Pentru 7 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este adus la tine de Toțiretete. Un amestec de ulei, făină, morcovi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta va fi un hit la dvs Hanuka eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 25 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei evreiești. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular improvabil de 9%. Încercați Latkes (Clătite De Cartofi), Clatite De Cartofi (Latkes), și Latkes de morcovi și cartofi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se toarnă aproximativ 1/2 inch adâncime de ulei într-o cratiță mare sau tigaie electrică și se încălzește la 350 grade F (175 grade C).
Amestecați morcovii, ceapa verde, făina și praful de copt împreună într-un bol până când morcovii sunt acoperiți uniform. Bateți ouăle, sarea și piperul împreună într-un bol separat; se toarnă peste amestecul de morcovi. Se amestecă amestecul până se combină și se umezește.
Turnati movile mici de amestec de morcovi, lucrand in loturi, in uleiul incins; gatiti pana se rumeneste, 2-3 minute pe fiecare parte.
Transferați latkes folosind o lingură pliată pe o placă căptușită cu prosop de hârtie.