Latkes de morcov și păstârnac cu miere-ghimbir cu Creme Fraiche

Latkes de morcov și păstârnac cu miere-ghimbir cu Creme Fraiche
Miere-ghimbir morcov și păstârnac Latkes cu Creme Fraiche ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. Această rețetă face 24 de porții cu 289 calorii, 7g de proteine, și 21g de grăsime fiecare. Pentru 96 cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei evreiești. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de miere, păstârnac, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Hanuka. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor este destul de rău. Încercați Latkes de cartofi de sfeclă și ceapă roșie cu piure de morcovi și cremă de hrean și chimen Fraiche, Latkes de păstârnac cu Lox și cremă de hrean, și Latkes De Cartofi Cu Păstrăv Afumat Și Creme Fraiche pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Radeți morcovii și păstârnacul pe o răzătoare de cutie sau într-un robot de bucătărie. Puneți un prosop de vase și strângeți pentru a îndepărta apa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PăstârnacPăstârnac
MorcovMorcov
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
Cutie RăzătoareCutie Răzătoare
Prosoape De BucătărieProsoape De Bucătărie
2
Într-un castron mare de amestecare, amestecați ouăle, făina, sarea și ghimbirul. Se amestecă legumele rase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
GhimbirGhimbir
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
OuăOuă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
BatetiBateti
3
Stropiți cu mierea și amestecați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MiereMiere
4
Se toarnă ulei la adâncimea de 1/8 inch într-o tigaie mare și se încălzește la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Aruncați amestecul de legume servind-linguri (aproximativ 3 linguri) în discuri de 3 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
6
Se prăjesc până se rumenesc, aproximativ 5 minute pe fiecare parte.
7
Scurgeți pe prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
8
Serviți cu păpuși de crme frache deasupra.
9
articol var
10
Type_27_data = {};
11
articol
12
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții24
Scor De Sănătate6
Bucătăriievreiesc
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
OcaziiHanukkah
Revista