Latkes de morcov și păstârnac cu miere-ghimbir cu Creme Fraiche

Miere-ghimbir morcov și păstârnac Latkes cu Creme Fraiche ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. Această rețetă face 24 de porții cu 289 calorii, 7g de proteine, și 21g de grăsime fiecare. Pentru 96 cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei evreiești. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de miere, păstârnac, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Hanuka. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor este destul de rău. Încercați Latkes de cartofi de sfeclă și ceapă roșie cu piure de morcovi și cremă de hrean și chimen Fraiche, Latkes de păstârnac cu Lox și cremă de hrean, și Latkes De Cartofi Cu Păstrăv Afumat Și Creme Fraiche pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Radeți morcovii și păstârnacul pe o răzătoare de cutie sau într-un robot de bucătărie. Puneți un prosop de vase și strângeți pentru a îndepărta apa.
Într-un castron mare de amestecare, amestecați ouăle, făina, sarea și ghimbirul. Se amestecă legumele rase.
Stropiți cu mierea și amestecați pentru a combina.
Se toarnă ulei la adâncimea de 1/8 inch într-o tigaie mare și se încălzește la foc mediu.
Aruncați amestecul de legume servind-linguri (aproximativ 3 linguri) în discuri de 3 inci.
Se prăjesc până se rumenesc, aproximativ 5 minute pe fiecare parte.
Scurgeți pe prosoape de hârtie.
Serviți cu păpuși de crme frache deasupra.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;