Latkes De Cartofi De Aur-Păstârnac
De aur Latkes cartofi-păstârnac ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 667 calorii, 12g de proteine, și 41G de grăsime. Pentru $1.52 pe portie, această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Este perfect pentru Hanuka. Un amestec de unt, păstârnac, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o accesibil rețetă pentru fanii mâncării evreiești. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. În general, această rețetă câștigă un scor excelent spoonacular de 89%. Rețete similare includ Latkes De Cartofi Și Păstârnac, Latkes De Cartofi-Păstârnac, și Latkes De Păstârnac De Cartofi.
Instrucțiuni
Radeți cartofii, păstârnacul și ceapa prin găuri mari ale unei răzătoare de cutie; aruncați cu suc de lămâie.
Întindeți amestecul pe 2 prosoape de bucătărie curate și uscate.
Rotiți fiecare prosop, începând cu 1 parte lungă. Strângeți prosoapele pentru a stoarce excesul de lichid.
Puneți amestecul de cartofi într-un castron mare.
Se amestecă ouăle, făina matzo, sarea și piperul. (
Amestecul se va usca, dar își va menține forma atunci când este presat împreună.)
Topiți 2 Linguri. unt cu 2 linguri. ulei într-o tigaie electrică adâncă încălzită la 375 sau într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu până la mediu-mare. Picătură 6-8 vag ambalate 1/4 cupfuls amestec de cartofi în amestec de unt fierbinte; apăsați ușor pentru a aplatiza în runde de 3 inch. Gatiti 3-5 minute pe fiecare parte sau pana se rumenesc.
Scurgeți pe prosoape de hârtie.
Se presară cu sare suplimentară. Repetați procedura cu restul de unt, ulei și amestec de cartofi.
Serviți latkes imediat sau păstrați cald pe un suport de sârmă pe o foaie de copt într-un cuptor de 250 până la 30 de minute.
Notă: numai în scopuri de testare, am folosit Manischewitz masă matzo nesărat.