Lasagne cu anghinare (Lasagne di Carciofi)

Lasagne cu anghinare (Lasagne di Carciofi)
Lasagne cu anghinare (Lasagne di Carciofi) ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Pentru $1.93 pe portie, veți obține un curs principal care servește 8. O porție conține 504 calorii, 19g de proteine, și 19g de grăsime. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți lapte, sare și boabe de piper, făină și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma laptele, puteți urma acest fel principal cu Calea Lactee Brownie Bites ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 21 de minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Cu o lingură scor de 61%, acest fel de mâncare este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Lasagne cu anghinare (Lasagne di Carciofi), Lasagna albă cu Parmigiano Besciamella (lasagna în Bianco ), și Lasagna.

Instrucțiuni

1
Într-o oală mare pentru paste, combinați 6 litri de apă, sucul de lămâie, 2 linguri de sare și câteva boabe de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Boabe De PiperBoabe De Piper
PastePaste
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Adăugați anghinarea și gătiți până se înmoaie, aproximativ 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnghinareAnghinare
3
Scurgeți anghinarea și lăsați-o deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnghinareAnghinare
4
Aduceți 6 litri de apă la fiert și adăugați 2 linguri de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
SareSare
5
Faceți pastele conform rețetei și rulați-le pe cea mai subțire setare pe o mașină de rulat paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
RolaRola
6
Tăiați pastele rulate în bucăți de 10 inci lungime pe 5 inci lățime. Configurați o baie de gheață cu doar câteva cuburi de gheață lângă blatul aragazului. Gatiti pastele in apa clocotita timp de 1 minut, scurgeti si improspatati in Baia de gheata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GheațăGheață
PastePaste
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
SobaSoba
7
Scoateți pastele din Baia de gheață și puneți-le deoparte pe prosoape de bucătărie curate și umede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
GheațăGheață
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De BucătărieProsoape De Bucătărie
8
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
9
Ungeți o caserolă de 12 pe 9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
10
Tăiați anghinarea cu un cuțit foarte ascuțit sau o mandolină în felii groase de 1/8 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnghinareAnghinare
Echipamente pe care le vei folosi
MandolinăMandolină
CuțitCuțit
11
Puneți lasagna, începând cu besciamella, apoi un strat de paste, apoi un strat de anghinare, fiecare strat obținând o stropire de pecorino. Stratul superior trebuie să fie besciamella și brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnghinareAnghinare
PecorinoPecorino
BrânzăBrânză
PastePaste
12
Coaceți în cuptor timp de 45 de minute. Se lasă să se odihnească timp de 10 minute înainte de feliere și servire.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
13
Movilă 3 1/2 căni de făină în centrul unei tăblițe mari din lemn. Faceți o fântână în mijlocul făinii și adăugați ouăle și uleiul de măsline. Folosind o furculiță, bateți împreună ouăle și uleiul și începeți să încorporați făina, începând cu marginea interioară a puțului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
OuăOuă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
14
Pe măsură ce extindeți fântâna, continuați să împingeți făina în sus de la baza movilei pentru a păstra forma fântânii. Aluatul se va uni când jumătate din făină este încorporată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
BazaBaza
15
Începeți să frământați aluatul cu ambele mâini, folosind palmele mâinilor. Odată ce aveți o masă coezivă, scoateți aluatul de pe tablă și răzuiți și aruncați resturile de bucăți. Refaceți ușor placa și continuați să frământați încă 6 minute. Aluatul trebuie să fie elastic și puțin lipicios. Înfășurați aluatul în plastic și lăsați să se odihnească 30 de minute la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
FolieFolie
16
Rulați sau formați după cum doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
17
Într-o tigaie cu sos mediu, încălziți untul până se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
18
Adăugați făină și amestecați până se omogenizează. La foc mediu, gătiți până se rumenesc deschis, aproximativ 6 până la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
19
Între timp, încălziți laptele într-o tigaie separată până când este pe punctul de a fierbe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
20
Adăugați lapte în amestecul de unt câte 1 cană, amestecând continuu până se omogenizează și aduceți la fierbere. Gatiti 30 de secunde si scoateti-l de pe foc. Se condimentează cu sare și nucșoară și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
NucșoarăNucșoară
LapteLapte
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 21 m.
Porții8
Scor De Sănătate19
Revista