Lasagna În Formă Liberă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați Lasagnan în formă liberă. Această rețetă servește 6 și costă 1,71 USD pe porție. Acest curs principal are 589 calorii, 30g de proteine, și 28G de grăsime per portie. Mergeți la magazin și ridicați oregano, sare, cârnați și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 66%. Încercați Lasagna În Formă Liberă, Formă Liberă Polenta Lasagna, și Plăcintă florentină în formă liberă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți o oală mare cu apă sărată pentru a fierbe.
Gătiti cârnații într-o tigaie la foc mediu-mare, rupând bucăți mari, până își pierde culoarea roz, aproximativ 5 minute. Se amestecă roșiile, oregano și 1/2 linguriță. sare, se reduce focul la mediu-mic și se fierbe până se îngroașă, amestecând ocazional, aproximativ 20 de minute.
Combinați ricotta, parmezanul și busuiocul într-un castron mediu pentru microunde.
Adăugați tăiței în apă clocotită; gătiți până se înmoaie, 10 minute sau după cum direcționează eticheta pachetului. Chiar înainte de a face tăiței, amestecul de ricotta cu microunde este ridicat timp de 30 de secunde, amestecând o dată.
Răspândiți 1 1/2 Lingură. sos pe fiecare din cele 4 farfurii.
Așezați un tăiței deasupra și întindeți cu 1 1/2 lingură. amestec de brânză. Sus cu 1 1/2 lingură. sos. Repetați cu fidea, amestecul de brânză și sosul, terminând cu un strat de sos.
Presărați parmezan deasupra.
Serviți, trecând parmezan suplimentar.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Italianul funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Santa Margherita Chianti Classico Riserva. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 27 de dolari pe sticlă.
![Santa Margherita Chianti Classico Riserva]()
Santa Margherita Chianti Classico Riserva
Un Chianti Italian autentic făcut din struguri crescuți în inima regiunii Chianti Classico din Toscana. O expresie rafinată a strugurilor Sangiovese, cu aciditate substanțială din pH-ul scăzut al solului din această regiune.Aromele acestui vin roșu complex variază de la cireșe și prune la flori de gladiol și pietre de pământ. Aromele tanice, de stejar, sunt luminoase și rotunde, cu un finisaj uscat, cald, pământesc.Cel mai bine savurat cu mâncăruri foarte aromate, cum ar fi sosuri pe bază de roșii, ravioli de ciuperci, fripturi de vită sau de porc și carne de vânat de la vânat la Fazan. De asemenea, este excelent cu brânzeturile mature.Amestec: 85% Sangiovese, 15% Merlot și Cabernet Sauvignon