Lasagna Veggie De Grădină

Lasagna Veggie De Grădină
Gradina Veggie Lasagna ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 12. Pentru $1.69 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest fel principal are 459 calorii, 21g de proteine, și 26g de grăsime pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de brânză ricotta, căței de usturoi, morcovi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma crema de brânză, puteți urma acest fel principal cu Pene De Desert Cu Brânză Cremă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Încercați Lasagna De Grădină, Gradina Veggie Frittata, și Grădină Legume Hummus Dip pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
2
Așezați primele nouă ingrediente într-un castron mare; aruncați pentru a acoperi. Aranjați pe două unse 15x10x1-în tigăi de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Coaceți 10-15 minute sau până se înmoaie, amestecând ocazional. Reduceți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
4
Între timp, într-un cuptor olandez, sotati ciupercile, ceapa si usturoiul in ulei pana se inmoaie. Se amestecă ingredientele sosului rămas; se aduce la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți, neacoperit, 10-12 minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
5
Într-un castron mare, combinați ingredientele de umplere.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Întindeți 1 cană de sos într-un 13x9-in uns. vas de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
7
Strat o treime din tăiței, o treime din amestecul de brânză ricotta, jumătate din legume, o treime din sosul rămas și o treime din amestecul de brânză; repeta. Se acoperă cu tăiței rămași, amestec de ricotta, sos și amestec de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
8
Acoperiți și coaceți 35-40 de minute sau până la bule.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
9
Lăsați să stea 15 minute înainte de tăiere.

Ingrediente

4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilciuperci portobello pentru copii tocate măruntciuperci portobello pentru copii tocate mărunt4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilflorete proaspete de broccoliflorete proaspete de broccoli2kgcutii fiecare) roșii zdrobitecutii fiecare) roșii zdrobite2marimorcovi, juliennedmorcovi, julienned2271 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.pachet cremă de brânză, dedurizatăpachet cremă de brânză, dedurizată2Bucăți de caramele Heath BarApă fierbinte (100°F)Apă fierbinte (100°F)1Bucăți de caramele Heath Bar1 pungă spanac proaspăt pre-spălat1 pungă spanac proaspăt pre-spălat1ou, ușor bătutou, ușor bătut2căței de usturoi, tocațicăței de usturoi, tocați3401 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.cupe mărunțite amestec de brânză italianăcupe mărunțite amestec de brânză italiană3Bucăți de caramele Heath BarCondimente italieneCondimente italiene12No-cook fidea lasagnaNo-cook fidea lasagna591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cm1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec1lingura. otet de vin rosuceapa, tocata maruntceapa, tocata marunt1771 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilparmezan rasparmezan ras1Bucăți de caramele Heath Bar1 mușchi sau spată de porc dezosată, cu o crestătură adâncă în partea de sus (aproximativ 2,3 kg)1 mușchi sau spată de porc dezosată, cu o crestătură adâncă în partea de sus (aproximativ 2,3 kg)1Bucăți de caramele Heath Bar1 mușchi sau spată de porc dezosată, cu o crestătură adâncă în partea de sus (aproximativ 2,3 kg)1 mușchi sau spată de porc dezosată, cu o crestătură adâncă în partea de sus (aproximativ 2,3 kg)21 litru de lapte integral, la temperatura camereiardei roșii dulci, juliennedardei roșii dulci, julienned2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil1-1/2 cani de ardei rosii dulci prajiti, scursi si tocati marunt1-1/2 cani de ardei rosii dulci prajiti, scursi si tocati marunt1Bucăți de caramele Heath Barpâine de o zi tăiată cuburi (cuburi de 1,2 cm), fără crustăpâine de o zi tăiată cuburi (cuburi de 1,2 cm), fără crustă1Bucăți de caramele Heath Barpâine de o zi tăiată cuburi (cuburi de 1,2 cm), fără crustăpâine de o zi tăiată cuburi (cuburi de 1,2 cm), fără crustă21 litru de lapte integral, la temperatura camereizucchini, tăiate în diagonală 1/4-in. groszucchini, tăiate în diagonală 1/4-in. gros

Vin recomandat: Chianti, Verdicchio, Trebbiano

Chianti, Verdicchio și Trebbiano sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ricasoli Brolio Chianti Classico Riserva cu un rating de 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 27 de dolari pe sticlă.
Ricasoli Brolio Chianti Classico Riserva
Ricasoli Brolio Chianti Classico Riserva
Culoare roșu rubiniu intens. Notele clare de căpșuni, zmeură, condimente și vanilie ies în evidență pe nas. Vinul este moale și se înfășoară pe gust; echilibrul corect între aciditate și taninuri lasă un gust plăcut și persistent în gură.Amestec: 80% Sangiovese, 15% Merlot, 5% Cabernet Sauvignon.
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții12
Scor De Sănătate32
Revista