Lasagna Ușoară Pentru Tigaie

Lasagna Ușoară Pentru Tigaie
Lasagna Easy Skillet ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 301 calorii, 32g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru $2.12 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați brânză mozzarella, ciuperci, carne de vită măcinată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este bun. Încercați Lasagna Ușoară Pentru Tigaie, Lasagna Ușoară Cu O Tigaie, și Lasagna Ușoară Pentru Tigaie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti carnea de vita, ceapa si ardeiul gras la cuptorul olandez la foc mediu-mare aproximativ 6 minute, amestecand ocazional, pana cand carnea de vita se rumeneste; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
CeapăCeapă
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
2
Se amestecă ingredientele rămase, cu excepția brânzei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
3
Se încălzește la fierbere, amestecând ocazional; reduceți căldura la minim. Fierbeti neacoperit 10 până la 12 minute sau până când pastele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
4
Se presară cu brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză

Echipamente

DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate21
Revista