Lasagna Tradițională

Lasagna Tradițională
Lasagna tradițională durează aproximativ 1 oră și 40 de minute de la început până la sfârșit. Acest fel principal are 411 calorii, 28G de proteine, și 22g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 12. Pentru 1,69 USD pe porție, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 4891 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Dacă aveți la îndemână pătrunjel, piper, ouă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Lasagna Tradițională, Lasagna Tradițională, și Cea Mai Bună Lasagna Tradițională.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare, gătiți carnea de vită și cârnații la foc mediu până nu mai sunt roz; scurgeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Adăugați sosul de roșii, pasta de roșii, usturoiul, zahărul, condimentele, sarea și piperul. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți, neacoperit, timp de 1 oră, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
Ceapă Galbenă, Curățată, Dată Pe RăzătoareCeapă Galbenă, Curățată, Dată Pe Răzătoare
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
3
Într-un castron mare, combinați ouăle și pătrunjelul. Se amestecă brânza de vaci, ricotta și parmezanul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Biscuiți Din Grâu IntegralBiscuiți Din Grâu Integral
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
4
Întindeți 1 cană de sos de carne într-un 13-in Negras. x 9 inch. vas de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
5
Strat cu trei tăiței, brânză provolone, 2 căni amestec de brânză de vaci, 1 cană mozzarella, trei tăiței, 2 căni sos de carne, amestec de brânză de vaci rămas și 1 cană mozzarella. Se acoperă cu tăiței rămași, sos de carne și mozzarella (vasul va fi plin).
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProvoloneProvolone
Biscuiți Din Grâu IntegralBiscuiți Din Grâu Integral
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
6
Se acoperă și se coace la 375 CP timp de 50 minute. Descoperiți; coaceți cu 20 de minute mai mult sau până când este încălzit.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
7
Lăsați să stea 15 minute înainte de tăiere.

Vin recomandat: Chianti, Montepulciano, Sangiovese

Chianti, Montepulciano și Sangiovese sunt alegeri excelente pentru lasagna. Lasagna se împerechează bine cu vinul roșu cu corp mediu, cu aciditate mai mare. Sangiovese, Montepulciano și Chianti se potrivesc. Luiano Chianti Classico Riserva cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
Luiano Chianti Classico Riserva
Luiano Chianti Classico Riserva
Un vin bogat, structurat, cu un buchet complex stratificat cu arome de cireșe roșii coapte și violete, urmate de note de piele și piper alb. Fermentat în oțel inoxidabil, vinul se odihnește timp de 10 luni înainte de a fi transferat în butoaie de stejar francez și American, unde a îmbătrânit timp de 12 luni.
DificultateExpert
Gata În1 h, 40 m.
Porții12
Scor De Sănătate9
Revista