Lasagna scurtă
Rețeta de Lasagna rapidă vă poate satisface pofta mediteraneană în aproximativ 1 oră și 25 de minute . Pentru 1,59 USD per porție , această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest fel principal are 357 de calorii , 22 g de proteine și 16 g de grăsimi per porție. Această rețetă este pentru 12 persoane. Un amestec de sos de roșii, roșii din conservă, mozzarella parțial degresată și câteva alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. O persoană a preparat această rețetă și ar face-o din nou. Vă este oferită de Taste of Home. Per total, această rețetă obține un scor bun de 47% . Lasagna cu dovleac plăcintar și dovlecei - fără gluten, vegană , lasagna la slow cooker și lasagna Easy Gift sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, gătiți carnea de vită la foc mediu până când nu mai este roz; scurgeți-o. Adăugați roșiile, sosul de roșii, amestecul pentru sosul de spaghete și sucul de legume. Aduceți la fierbere; reduceți focul și fierbeți la foc mic timp de 10 minute.
Luați de pe foc. Acoperiți fundul unei forme de copt de 33 cm x 23 cm, ușor unsă, cu un strat subțire de sos de carne.
Așezați în straturi trei tăiței de lasagna, o treime din brânza de vaci, o treime din mozzarella și o treime din sosul de carne rămas. Repetați straturile de două ori.
Acoperiți bine cu folie și coaceți la 175°C timp de 1 oră sau până se încălzește complet.
Lăsați să stea 10 minute înainte de a tăia.