Lasagna Roll Ups II
Lasagna Roll Ups ii necesită în jur 1 oră și 20 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 9 porții cu 473 calorii, 24g de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Pentru $1.4 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de ou, brânză ricotta, carne de vită măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Allrecipes. Este o accesibil rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 47%, ceea ce este destul de bun. Încercați Rulouri De Lasagna Pentru Congelator, Pui Bacon Ranch Lasagna Roll Up-Uri, și Ușor Pepperoni Pizza Lasagna Roll Up-Uri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti si amestecati carnea de vita macinata, ceapa, usturoiul pudra si oregano intr-o tigaie mare la foc mediu pana cand ceapa este frageda si carnea de vita se rumeneste, aproximativ 10 minute.
Adăugați sosul de roșii și zahărul; fierbeți până când sosul este încălzit, aproximativ 10 minute.
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă ușor sărată. Gatiti lasagna in apa clocotita, amestecand ocazional pana cand este fiarta, dar ferma pana la muscatura, 8-10 minute.
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Ungeți o caserolă de 9x13 inci.
Amestecați brânza ricotta, oul, pătrunjelul și 3/4 cană de parmezan împreună într-un castron.
Așezați un tăiței de lasagna pe o suprafață de lucru. Puneți un strat de amestec de brânză ricotta, un strat de sos de carne și un strat de brânză mozzarella deasupra tăiței lasagna; top cu un alt tăiței lasagna.
Rulați tăiței de lasagna umpluți în stilul jelly-roll; așezați în caserola pregătită. Repetați cu tăiței lasagna rămași, amestecul de brânză ricotta, sosul de carne și brânza mozzarella.
Întindeți o lingură de sos de carne deasupra fiecărei rulouri de lasagna; se acoperă cu restul de brânză mozzarella și 1/4 cană de parmezan.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când brânza se topește și clocotește, 30 până la 35 de minute.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Santa Margherita Chianti Classico Riserva cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 27 de dolari pe sticlă.
![Santa Margherita Chianti Classico Riserva]()
Santa Margherita Chianti Classico Riserva
Un Chianti Italian autentic făcut din struguri crescuți în inima regiunii Chianti Classico din Toscana. O expresie rafinată a strugurilor Sangiovese, cu aciditate substanțială din pH-ul scăzut al solului din această regiune.Aromele acestui vin roșu complex variază de la cireșe și prune la flori de gladiole și silex pământesc. Aromele tanice, în vârstă de stejar, sunt strălucitoare și rotunde, cu un finisaj uscat, cald, pământesc.Cel mai bine savurat cu mâncăruri foarte aromate, cum ar fi sosuri pe bază de roșii, ravioli de ciuperci, fripturi de vită sau porc și carne de vânat de la vânat la Fazan. De asemenea, este excelent cu brânzeturile mature.Amestec: 85% Sangiovese, 15% Merlot și Cabernet Sauvignon