Lasagna ocazională de varză și ciuperci vegetariene
Lasagna de varză și ciuperci vegetariene ocazionale ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 422 calorii, 17g de proteine, și 26g de grăsime fiecare. Pentru $2.15 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 15 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Mergeți la magazin și ridicați cățel de usturoi, nucșoară, cartofi Yukon gold și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma vinul alb sec, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este bun. Încercați Bibimbapul Ocazional Vegetarian, Ocazional Vegetarian Bihari Fasole Verde Masala, și Varza de Bruxelles prăjită Ocazional vegetariană, dovlecelul și mărul cu nuci confiate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 F. Într-o cratiță mare la foc mediu, topiți 6 linguri de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Se adaugă făina, se amestecă timp de 3 minute (nu se lasă să se rumenească), apoi se amestecă treptat laptele, amestecând până se îngroașă, 5 până la 8 minute. Se amestecă nucșoara și se condimentează cu sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
3
Se ia de pe foc, se lasă să se răcească și se rezervă.
4
Într-o tigaie saut de 14 inci la foc mediu, topiți 2 linguri din untul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Se adaugă ceapa și usturoiul și se fierbe până când ceapa este translucidă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
6
Adăugați ciupercile, salvia și varza tocată și saut-ul până când este parfumat și varza este fragedă, 10 până la 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
(rezervati 1 Lingura)
1/2 Crenguță Rozmarin
7
Se adauga vinul si saut-ul pana se evapora.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
8
Adăugați sosul rezervat și fierbeți timp de 10 minute. Amestecul trebuie să fie foarte gros, dar ușor fluid; dacă este necesar, adăugați puțin lapte sau apă. Condimentează cu sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
9
În timp ce amestecul de ciuperci și varză fierbe, turnați 6 căni de apă într-o oală și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
(rezervati 1 Lingura)
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
10
Adăugați frunzele întregi de varză și blanch timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rezervati 1 Lingura)
11
Se scurge sub apă rece și se usucă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
12
Cu restul de 1 lingură de unt, ungeți un vas de copt din sticlă de 9 x 9 inci. Pentru a asambla lasagna, tapetați fundul vasului cu jumătate din frunzele de varză și acoperiți cu jumătate din cartofi și jumătate din ciupercile cremate. Repetați stratificarea de varză, cartofi și ciuperci și acoperiți cu brânza rasă. Acoperiți bine cu folie și coaceți timp de 30 de minute. Descoperiți și coaceți până când blatul devine maro auriu, aproximativ 20 de minute. Se lasă să se răcească 10 minute, apoi se servește.