Lasagna Italiană
Lasagna italiană ar putea fi doar Mediterana rețetă pe care o căutați. O porție conține 1050 calorii, 61G de proteine, și 61G de grăsime. Această rețetă servește 16 și costă 4,15 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați ceapa, sosul de roșii, tăiței de lasagna și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 70%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ Lasagna italiană (cu carne), Lasagna Cu Cârnați Italieni, și Lasagna italiană cu dovlecei.
Instrucțiuni
Slănină brună și ceapă într-o tigaie mare la foc mediu. Se amestecă semințele de fenicul, 1 linguriță de oregano, condimentul Italian și sosul de roșii. Acoperiți și fierbeți la foc mic timp de 4 până la 6 ore sau până la grosime.
Link-uri cârnați maro într-o tigaie mare.
Scurgeți pe prosoape de hârtie.
Tăiați în bucăți de 1 inch.
Amestecați împreună brânza ricotta, oul, laptele, pătrunjelul și 1 linguriță de oregano într-un bol mediu.
Strat 1 cană de sos pe fundul unei tigaie de 9 x 13 inch.
Strat cu 1/3 tăiței de lasagna nefierte, 1/2 amestec de brânză ricotta, 1/2 bucăți de cârnați, 1/3 mozzarella și 1/2 brânză provolone. Se acoperă cu 1/3 sos. Repetați straturile. Se acoperă cu 1/3 tăiței rămași.
Întindeți sosul rămas deasupra și presărați cu 1/3 brânză mozzarella rămasă.
Coaceți la 350 grade F (175 grade C) timp de 1 1/2 ore.