Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Lasagna Elvețiană cu Ricottan și ciuperci. O porție conține 1273 calorii, 47G de proteine, și 38g de grăsime. Pentru $3.09 pe portie, această rețetă acoperă 43% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Este o destul de scumpe rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Un amestec de parmezan, unt, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Omletă Ricottan cu Bietă Elvețiană, Penne cu brânză elvețiană și Ricotta, și Paste Ricottan și Chard elvețian.
Instrucțiuni
1
Aduceți laptele și frunza de dafin la foc mic într-o cratiță medie; se ia de pe foc. Topiți untul într-o cratiță mare și grea la foc mediu-mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Dafin
Unt
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Adăugați făină și bateți pentru a amesteca. Gatiti 2 minute, amestecand aproape constant (nu lasati roux maro). Bateți treptat laptele cu frunza de dafin în roux.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Dafin
Făină Pentru Toate Scopurile
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
3
Adăugați 1/2 linguriță sare grosieră, nucșoară și cuișoare și aduceți la foc mic. Gatiti pana cand sosul se ingroasa suficient pentru a acoperi lingura, amestecand des, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare Grosieră
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Nucșoară
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
4
Îndepărtați frunza de dafin. Faceți înainte: sosul B-Chamel se poate face cu 1 zi înainte. Apăsați folia de plastic direct pe suprafață și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Dafin
Sos
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
5
Îndepărtați plasticul și reîncălziți sosul înainte de utilizare, amestecând pentru a netezi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
1
Blanch chard în oală mare de fierbere apă sărată 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard Elvețian
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Se scurge, apăsând toată apa, apoi se toacă grosier.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
3
Încălziți 2 linguri de ulei în tigaie medie grea la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Adăugați ceapa, jumătate de usturoi și ardeiul roșu zdrobit. Saut până când ceapa este fragedă, 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei Roșu
Usturoi
Ceapă
5
Se amestecă în bietă și se condimentează după gust cu sare grosieră și piper negru proaspăt măcinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Măcinat
Sare Grosieră
Chard Elvețian
6
Încălziți restul de 2 linguri de ulei într - o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Adăugați ciupercile și usturoiul rămas. Saut până când ciupercile sunt maronii și fragede, 7 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Usturoi
8
Se amestecă nucșoara și se condimentează cu sare grosieră și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Nucșoară
1
Gatiti taiteii in oala medie cu apa sarata clocotita pana cand este frageda, dar inca ferma de muscat, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Scurgere; aranjați tăiței într-un singur strat pe foaie de folie de plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
3
Ungeți vasul de copt din sticlă de 13 x 9 x 2 inci cu ulei pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt Din Sticlă
4
Întindeți 3 linguri de sos B-chamel subțire pe fundul vasului. Aranjați 3 tăiței în vas pentru a acoperi fundul (2 unul lângă altul pe lungime, apoi 1 transversal).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste
Sos
5
Întindeți jumătate din amestecul de bietă peste paste, apoi jumătate din ciuperci. Drophalf de ricotta peste în dollops și răspândit în strat uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Brânză Ricotta
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Chard Elvețian
Paste
6
Se presară cu jumătate de Fontină, apoi 4 linguri de parmezan; se întinde 3/4 cană B 8chamel peste. Repetați stratificarea cu 3 tăiței, bietă rămasă, ciuperci, ricotta, Fontina, parmezan și 3/4 cană B-chamel. Acoperiți cu 3 tăiței și restul de B-chamel. Faceți înainte: se poate face cu 2 ore înainte. Acoperiți cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Parmezan
Brânză Fontina
Paste
Brânză Ricotta
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Chard Elvețian
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
7
Lăsați să stea la temperatura camerei.
8
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
9
Coaceți lasagna acoperită 30 de minute. Descoperiți și coaceți până când se încălzește și blatul este maro auriu, cu 20 până la 30 de minute mai mult.